Μετά τις δηλώσεις που παραχώρησε στους δημοσιογράφους η Ζήνα Κουτσελίνη στις οποίες μίλησε για τα σχόλια που είχαν κάνει η Μαίρη Συνατσάκη και ο Δημήτρης Ουγγαρέζος για την κόρη της, Έμμα, στην εκπομπή «Spata Live» στον ΑΝΤ1, η youtuber και επιχειρηματίας έδωσε τη δική της απάντηση. Μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και τη δημοσιογράφο Μένια Κούκου δηλώνοντας πως όλο αυτό την έχει στεναχωρήσει πολύ, ενώ παράλληλα τόνισε πως δεν έβρισε ποτέ την κόρη της παρουσιάστριας.

«Είναι τρομερά στενοχωρημένη, καθώς την αδικεί ο τίτλος ότι “έβρισε το παιδί της Ζήνας Κουτσελίνη”. Δεν ισχύει αυτό και ευτυχώς που υπάρχει και το απόσπασμα που θα το αποδείξει αυτό. Έχει μιλήσει με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο, αλλά δεν ήθελε να μου πει όσα συζήτησαν», είπε η δημοσιογράφος Μένια Κούκου.

Λίγη ώρα μετά, η Μαίρη Συνατσάκη μίλησε  στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1  και τη δημοσιογράφο Φαίη Φώτου.

«Επειδή ευτυχώς υπάρχει το απόσπασμα της συγκεκριμένης τηλεοπτικής στιγμής, είναι απολύτως φανερό ότι δε βρίζω το παιδί κανενός ανθρώπου. Ο τρόπος που διαβάζω το απόσπασμα είναι πράγματι εκνευριστικός. Έχω μια υπερβολή και μια “τηλεοπτικίλα” εκείνης της εποχής που με ενοχλεί. Ουσιαστικά αυτό έλεγα και στο podcast. Ότι εκείνα τα χρόνια που έκανα τηλεόραση, έπρεπε να είμαστε όλοι “κάπως” για να μοιάζουμε τηλεοπτικές φιγούρες. Με βρίσκω ενοχλητική στο ύφος που διαβάζω το κείμενο και τις ερωταπαντήσεις, καθώς και με το γεγονός ότι πετάω το περιοδικό, αλλά επαναλαμβάνω πουθενά δε βρίζω το παιδί της κυρίας Κουτσελίνη.

Επίσης το “I rest my case” είναι ξεκάθαρο σχόλιο απέναντι στο “η κυρία που έχουμε στο σπίτι θα μας πλένει τα πιάτα”. Μου φάνηκε λίγο νεόπλουτο. Δεν έχω μιλήσει μαζί της ποτέ, ούτε πριν, ούτε μετά από αυτό το απόσπασμα. Έτσι θα έπρεπε να γίνει όμως. Από τότε κιόλας. Ειλικρινά όμως θεωρώ πολύ σοβαρό 9 χρόνια μετά, να υπάρχει ο τίτλος για μένα “Η Συνατσάκη έβρισε το παιδί μου”, ενώ αποδεδειγμένα δεν το έχω κάνει. Αυτή είναι μια πολύ σοβαρή κατηγορία, χωρίς καμία απόδειξη και χωρίς κανένα λόγο», είπε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!