Ο βασιλιάς Κάρολος Γ’ και η Kate Middleton συνεχίζουν τη θεραπεία τους για να αντιμετωπίσουν τον καρκίνο και δέχονται συνεχώς μηνύματα στήριξης από τον κόσμο. Ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle ήταν από τους πρώτους που έστειλαν τις ευχές τους για γρήγορη ανάρρωση.

«Ευχόμαστε υγεία και ανάρρωση για την Kate και την οικογένεια και ελπίζουμε ότι θα μπορέσουν να τα έχουν ιδιωτικά και με ηρεμία», ήταν το μήνυμα που έστειλε το ζευγάρι από την Καλιφόρνια. Την ίδια ώρα, οι Sussex ετοιμάζουν τη μεγάλη τους επιστροφή στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Meghan Markle: Επιστρέφει στην Βρετανία με τον πρίγκιπα Harry

Η επιστροφή της Meghan

Η εμφάνιση της Meghan Markle στη Βρετανία, αν όντως γίνει, θα είναι σημαντική. Η ίδια δεν έχει επισκεφθεί πάλι την Βρετανία μετά την κηδεία της βασίλισσας Ελισάβετ το 2022 ενώ ο πρίγκιπας Harry έχει παρευρεθεί σε αρκετές περιστάσεις. 

Το ζευγάρι σχεδιάζει να μιλήσει σε εκδήλωση του θα πραγματοποιηθεί για την 10η επέτειο των Invictus Games στον καθεδρικό του Αγίου Παύλου στο Λονδίνο. Η εμφάνισή τους προγραμματίζεται για τις 8 Μαΐου. Παρόλο που δεν έχει ακόμα επιβεβαιωθεί επίσημα, ο δούκας και η δούκισσα βρίσκονται στη λίστα με το επίσημο πρόγραμμα των ομιλητών του καθεδρικού.

Πηγή αναφέρει στην Express: «Οι ημερομηνίες και οι λεπτομέρειες είναι ένα καλά κρυμμένο μυστικό αλλά η τελετή για την 10η επέτειο των Invictus Games έχει επιβεβαιωθεί στον καθεδρικό ναό του Αγίου Παύλου για τις 8 Μαΐου. Ο Harry και η Meghan έχουν καταχωρηθεί ως καλεσμένοι και ομιλητές αλλά υπάρχει ένα ερωτηματικό για το αν η Meghan θα κάνει εμφάνιση. Το όνομά της έχει τη σημείωση ‘υπό επιβεβαίωση’».

Διαβάστε επίσης:

Kate Middleton: Ποια είναι η μορφή καρκίνου από την οποία πιθανότατα πάσχει

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet