Η Miley Cyrus επέστρεψε και επίσημα με νέο τραγούδι. Η λιονταρίνα της pop μουσικής κέρδισε το Grammy για το τραγούδι της «Flowers» και το δέκατο άλμπουμ της «Endless Summer Vacation», και τώρα γυρνάει σελίδα στην καριέρα της σε μία συνεργασία με τον μουσικό παραγωγό και τραγουδοποιό, Pharrell Williams.

Δώδεκα χρόνια αφότου δούλεψαν μαζί για πρώτη φορά, ο Pharrell παρουσίασε για πρώτη φορά το «Doctor (Work It Out)» κατά την διάρκεια της επίδειξης της ανδρικής κολεξιόν του Louis Vuitton για το φθινόπωρο – χειμώνα στην Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού στις 16 Ιανουαρίου 2024.

«Πιστεύουμε τόσο πολύ στο timing και σε όλα όσα συμβαίνουν όταν πρέπει. Στα Grammy, ο Pharrell και εγώ μιλούσαμε για την κυκλοφορία του τραγουδιού, και απλά ένιωσα σαν να ήταν τόσο σωστό, υπήρχαν τόσες πολλές ευθυγραμμίσεις και τόσες πολλές στιγμές που με έκαναν να καταλάβω ότι τώρα ήταν η τέλεια στιγμή», είπε η Miley Cyrus για το τραγούδι σε συζήτησή της με τον Zane Lowe για το Apple Music 1.

«Μερικές φορές τα πράγματα από το παρελθόν μας έχουν μεγαλύτερο νόημα στο παρόν μας. Και αυτό το τραγούδι, νομίζω ότι είναι αυτό που πραγματικά χρειαζόταν αυτή την χρονική στιγμή» συμπλήρωσε.

Επίσης τόνισε: «Ενσωματώνει πλήρως το πνεύμα και την ουσία μου αυτήν ακριβώς την χρονική στιγμή. Αυτό το τραγούδι είναι πραγματικά διασκεδαστικό, χωρίς να είναι πολύ βαρύ ή μεθυστικό ή με νόημα, και κάπου εκεί βρίσκομαι στην ζωή μου αυτή την περίοδο. Και αυτό πραγματικά κάνει πάντα κάθε φορά η μουσική μου».

Το νέο τραγούδι της Miley Cyrus

Διαβάστε επίσης:

Kristen Stewart: Η εμφάνισή της είναι η αποθέωση του pantless trend

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet