Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος σόκαρε το πανελλήνιο όταν αποκαλύφθηκε ότι δολοφόνησε τη σύζυγό του Καρολάιν μέσα στην κρεβατοκάμαρά τους και στη συνέχεια έπνιξε το σκύλο της, προκειμένου να πείσει ότι μπήκαν ληστές στο σπίτι.

Επί έναν ολόκληρο μήνα, ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος έκλαιγε μπροστά στις κάμερες για το κακό που βρήκε την οικογένειά του, ενώ στην κηδεία της Καρολάιν στην Αλόννησο έπεσε στην αγκαλιά της μητέρας της συζύγου για να την παρηγορήσει. Η αποκάλυψη ότι αυτός είναι ο δολοφόνος της Καρολάιν έγινε στο μνημόσυνο της άτυχης κοπέλας, όταν η αστυνομία του ζήτησε να τον ακολουθήσει και έφυγαν από το νησί με ελικόπτερο.

Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος παραδέχτηκε την πράξη του και οδηγήθηκε στις φυλακές Κορυδαλλού.

Μπάμπης Αναγνωστόπουλος

Στις 8 Απριλίου 2022 θα ξεκινήσει η δίκη

Σύμφωνα με την εκπομπή «Super Κατερίνα», ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος φαίνεται να λέει στην απολογία του:

«Το χρονικό διάστημα μετά την αποβολή και μέχρι να γεννηθεί το παιδί μας και να εξασφαλιστεί η υγεία του, ήταν μια δύσκολη περίοδος για εμάς. Ήξερα από τον πρώτο καιρό που είχα γνωρίσει τη σύζυγό μου ότι είχε ένα στοιχείο στη συμπεριφορά της, στο οποίο καταφέραμε να δώσουμε όνομα αργότερα. Την ονομασία αυτή μας την έδωσε η ψυχολόγος που επισκεπτόμασταν με τη σύζυγό μου και η οποία είχε χαρακτηρίσει αυτό το στοιχείο της συμπεριφοράς της συζύγου μου ως μεταιχμιακή ή οριακή διαταραχή.

Επίσης, η ψυχολόγος είχε πει ότι η σύζυγός μου έπασχε από ναρκισσιστική διαταραχή με κάποια στοιχεία κατάθλιψης. Το χαρακτηριστικό αυτό της συζύγου μου είχε ως αποτέλεσμα σε ήρεμες και ευτυχισμένες περιόδους της ζωής μας, να έχει απότομα ξεσπάσματα οργής και θυμού για επουσιώδη ζητήματα ενώ τα ξεσπάσματα αυτά διαρκούσαν δύο με τρεις ώρες και έφευγαν έτσι γρήγορα, όπως εμφανίζονταν», αναφέρει μεταξύ άλλων στην απολογία του» λέει για την Καρολάιν και συνεχίζει:

«Επειδή ήξερα αυτό το στοιχείο του χαρακτήρα της και γνώριζα πως εκείνες τις στιγμές των ξεσπασμάτων δεν ήταν ο πραγματικός της εαυτός, φρόντιζα η στάση μου να είναι παθητική και περίμενα να περάσουν τα ξεσπάσματα. Μπορεί να ξεσπούσα κάποιες φορές σε κάποια αντικείμενα, αλλά δεν ερχόμουν ποτέ σε αντιπαράθεση με τη σύζυγό μου, ούτε σε λεκτικό ούτε σε σωματικό επίπεδο. Δεν εκδήλωσα ποτέ οποιαδήποτε μορφή βίας απέναντι στη σύζυγό μου. Αντιθέτως όταν η σύζυγός μου είχε ξεσπάσματα οργής και θυμού, εκδήλωνε πάντα λεκτική βία και αρκετά συχνά σωματική προς εμένα».

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet