Η Pamela Anderson έδωσε συνέντευξη και μίλησε για την Εβδομάδα Μόδας του Παρισίου, όπου εμφανίστηκε χωρίς καθόλου μακιγιάζ.

Η Pamela Anderson φωτογραφήθηκε για το τεύχος 24 του περιοδικού «CR Fashion Book» κι επέλεξε για ακόμα μια φορά, να ποζάρει τελείως φυσική.

Η συνέντευξη της Pamela Anderson

Μίλησε, μεταξύ άλλων, για την απόφασή της αυτή να μη φορά πια μακιγιάζ. «Νομίζω ότι το κάνω για μένα. Σκέφτηκα “μπορώ να βγω από την πόρτα έτσι; Όπως είμαι τώρα;”. Και κατάλαβα ότι δεν πρέπει να αναρωτιέμαι. Δεν θέλω να μπω πια σε όλο αυτό το glam και να παίξω αυτό το παιχνίδι», είπε χαρακτηριστικά. Στη συνέχεια, τόνισε: «Θέλω απλώς να ανατρέψω το σενάριο. Θέλω να προκαλέσω τη βιομηχανία ομορφιάς».

Η Pamela πήρε αυτή την απόφαση όταν ο manager της της τόνισε ότι για να πάει στην εβδομάδα μόδας του Παρισιού χρειάζεται να πάρει μαζί της μια ολόκληρη ομάδα ανθρώπων οι οποίοι θα επιμεληθούν την εικόνα της, κάτι που φαίνεται ότι πλέον είναι πολύ μακριά από τη φιλοσοφία της και τον τρόπο που θέλει να ζει. «Τότε αποφάσισα να μην κάνω τίποτα. Να έχω απλά το φρέσκο μου πρόσωπο, χωρίς μακιγιάζ, χωρίς να προσποιούμαι, χωρίς τίποτα. Κι απλά ένιωσα τόσο ελεύθερη. Κανείς δεν με κοίταξε δεύτερη φορά. Ένιωθα τόσο ωραία», ανέφερε.

Τέλος, πρόσθεσε: «Σε αυτόν τον κλάδο, είναι σαν να περνάς τη μισή σου ζωή σε μια καρέκλα για μακιγιάζ. Έχω υπέροχους φίλους που ασχολούνται με την ομορφιά κι είναι πολύ σημαντικοί στον χώρο του θεάματος. Δεν θέλω όμως, να χάνω άλλο τον εαυτό μου».

Διαβάστε επίσης:

Chiara Ferragni: Ιταλικό περιοδικό την παρουσιάζει στο εξώφυλλό του ως Jocker και την εκθέτει ανεπανόρθωτα

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet