Η Alûstre είναι μια εταιρεία που έκανε την εμφάνισή της στον κλάδο της ομορφιάς και βασίστηκε σε μια πατενταρισμένη τεχνολογία, που εμπλουτίζει σωματίδια διαμαντιών σε ένα διαρκώς αυξανόμενο χαρτοφυλάκιο προϊόντων.

Κάτω από το μότο «Φώτισε την ομορφιά σου», η ομάδα της Alûstre έχει βάλει στόχο να επαναπροσδιορίσει τον πολυτελή χώρο ομορφιάς με τα premium βερνίκια νυχιών, τα προϊόντα περιποίησης νυχιών, τα αρώματα και τη συλλογή έγχρωμων καλλυντικών που κυκλοφόρησε πρόσφατα.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Alûstre, Hans Hornemann, μας μίλησε εκ βαθέων για το τί σημαίνει για εκείνον «ομορφιά» εξηγώντας μας ταυτόχρονα όλα εκείνα, που μας ήρθαν στο μυαλό δοκιμάζοντας τα ονειρικά beauty pieces της εταιρείας.

Τι σημαίνει για σένα το «Illuminate your beauty». Ποιά ήταν η βασική ιδέα και πώς ξεκίνησε το brand. Τι αποτέλεσε την κύρια έμπνευση του concept.

Η κεντρική ιδέα ήταν η Alûstre να γίνει ένα νέο είδος πολυτελούς brand, που θα ενισχύει το μοναδικό γούστο και το στυλ των πελατών μας στολίζοντάς τους με εξαιρετικά κατασκευασμένα και επιμελημένα προϊόντα σε νύχια, αρώματα και καλλυντικά.

Τα φυσικά διαμάντια είναι η έμπνευση για όλα τα προϊόντα μας, καθώς είναι τόσο πολύπλευρα όσο και οι άνθρωποι, που τα χρησιμοποιούν. Δουλέψαμε ακούραστα τα τελευταία 5 χρόνια για να καθορίσουμε και να τελειοποιήσουμε τα προϊόντα μας μέσω εκτεταμένων δοκιμών, έρευνας καταναλωτών, κορυφαίων παρασκευαστών στον κλάδο και εξωτερικών εργαστηρίων. Δημιουργήσαμε μια συλλογή, που αναδεικνύει την καινοτομία και ταιριάζει με την πολυτελή εμπειρία του χρήστη και την αισθητική του σχεδιασμού.

Η Alûstre συνεργάζεται με επιστήμονες, που συμμερίζονται τη δέσμευσή της για βιώσιμη καινοτομία. Η εστίασή μας είναι πάντα στην ασφάλεια των καταναλωτών, την περιβαλλοντική ευθύνη, την ποιότητα και την απόδοση των προϊόντων. Πιστεύουμε σε προϊόντα που είναι τέλεια ισορροπημένα μεταξύ αποτελεσματικότητας, οικολογικής συνείδησης και αισθητικής ανύψωσης.

Πώς αντικατοπτρίζεται το σκανδιναβικό πνεύμα στο brand.

Η Alûstre έχει τοποθετηθεί ως μια παγκόσμια επωνυμία από την αρχή, αλλά με ένα διακριτικό σκανδιναβικό μινιμαλισμό διάχυτο σε όλο το brand, φέρνοντας τη σχεδίαση της υπογραφής της σε ένα νέο πλαίσιο πολυτελείας.

Ποια είναι τα μαθήματα που κουβαλάς μαζί σου στην πορεία και πώς εξυπηρέτησαν το brand.

Στην οικοδόμηση και την κυκλοφορία μιας επωνυμίας, δεν υπάρχει μαγικό φίλτρο, δεν υπάρχουν γρήγορες λύσεις, απλώς αποφασιστικότητα, εστίαση και η ιδέα να μην τα παρατάς ποτέ. Θα τα καταφέρετε αργά ή γρήγορα, αρκεί να παραμείνετε πιστοί στις ιδρυτικές σας ιδέες και αρχές. Ο νούμερο ένα παράγοντας επιτυχίας είναι να έχεις μαζί σου μια μεγάλη ομάδα. Ο καθορισμός ενός μηνύματος επωνυμίας, που είναι αυτόνομο στην αγορά, φέρνει δύναμη. Η δύναμη πίσω από την επωνυμία της Alûstre βρίσκεται στις βασικές έννοιες της εμπειρίας και της συμμετοχής.

To inclusivity είναι ο νέος κανόνας στη μόδα. Τι σημαίνει για εσένα και πώς εκφράζει η επωνυμία την ιδέα της ίδιας της λέξης.

Η έννοια του inclusivity είναι, εξ ορισμού, διχογνωμία. Ωστόσο, δηλώνοντας και ενεργώντας σύμφωνα με τη φιλοσοφία της ανάδειξης της μοναδικής ομορφιάς του καθενός και δημιουργώντας έναν χώρο για να το αποδείξουμε αυτό, η Alûstre αγγίζει, εμπνέει και πυροδοτεί τη δέσμευση με τους σημερινούς και δυνητικούς καταναλωτές της Η Alûstre θέλει να καλλιεργήσει ένα σύμπαν και μια κοινότητα ομορφιάς, που να είναι περιεκτική και ελκυστική για όλους και δεν απευθύνεται μόνο σε μια παραδοσιακή έκφραση ομορφιάς, τόνου δέρματος, εμφάνισης ή πολιτισμού.

Alûstre

Πώς συνδυάζεις τη δημιουργικότητα και την επιχειρηματική σκέψη όταν αυτά τα δύο μπορεί εύκολα να έρθουν σε σύγκρουση;

Η Alûstre διευρύνει συνεχώς τα όρια της καινοτομίας μέσω της δημιουργικότητας στο χρώμα και τη σύνθεση, χωρίς να σταματά να αναζητά τους καλύτερους τρόπους για να φωτίζει την ομορφιά όλων όσων αγγίζουμε. Τα προϊόντα μας αναπτύσσονται από παθιασμένους ειδικούς του κλάδου, όπου κάθε μεμονωμένο στοιχείο έχει επιλεγεί με ακρίβεια και έχει εδραιωθεί στην επιστήμη και τα δεδομένα της πραγματικής ζωής.

Έχεις κάποιο προσωπικό όριο, φοβάσαι να κάνεις λάθη;

Όχι, νομίζω ότι μέσα από τα λάθη έρχεται μεγάλη μάθηση.

Η γνώμη σου: Τα διαμάντια είναι για πάντα;

Ναι φυσικά. Τα διαμάντια σε κάνουν να ονειρεύεσαι.

Editor’s Note: Η πρώτη μου συνέντευξη ως editor δεν θα μπορούσε να μην είναι αφιερωμένη σε ένα άτομο, μια φωτεινή προσωπικότητα, μια συνιστώσα του χώρου της μόδας και της ομορφιάς. Η Μελίνα Κάππη, ωστόσο, είναι πολλά περισσότερα από αυτό. Θα ήθελα μέσα από την καρδιά μου, να ευχαριστήσω αυτή την λαμπερή γυναίκα που έχει σταθεί αρωγός και στήριγμά μου στο όνειρό μου να γράφω για μόδα και βρίσκεται πάντα δίπλα μου τις δύσκολες στιγμές για να μου υπενθυμίζει ότι η ηρεμία και η ακεραιότητα του χαρακτήρα είναι αυτό που χρειάζομαι για να πετύχω. Μελίνα, όσο υπάρχουν άτομα στον κόσμο σαν εσένα, τα διαμάντια θα έχουν πάντα αξία.

Διαβάστε επίσης:

Χωρίς λόγια αγάπη: Ένα κείμενο για τη γιορτή του πατέρα

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet