Σε μια πολύ δυνατή εξομολόγηση προχώρησε η τραγουδοποιός Παυλίνα Βουλγαράκη, μιλώντας ανοιχτά στο Δημήτρη Δανίκα και χωρίς περιστροφές για την κακοποιητική σχέση που βίωσε. Πρόκειται για ένα ζήτημα που αναφέρουμε καθημερινά αλλά είναι πάντα καλό και χρήσιμο μια γυναίκα που έχει βρει τη δύναμη να σπάσει τον κακοποιητικό κύκλο να βγαίνει και να μιλάει ώστε να δίνει θάρρος και σε άλλες γυναίκες να κάνουν το ίδιο.

 «Μου συνέβη όταν ήμουν είκοσι δύο. Τότε που δεν είχα κάνει και πολλές σχέσεις. Τότε που είχα μπλέξει σε μια κακοποιητική σχέση».

«Ήταν κακοποιητική σ’ ένα ψυχολογικό επίπεδο. Η σχέση ήταν σύντομη. Και όταν αποφάσισα να φύγω έγινε κακοποιητική σωματικά».

Στην ερώτηση αν τη χαστούκισε απάντησε «Για περισσότερα πράγματα μιλάμε. Κινδύνευσε η ζωή μου».

Στη συνέχεια συμπλήρωσε:

«Όταν κατάλαβα ότι αυτό το άτομο δεν κάνει για μένα, τότε του είπα ότι θα φύγω. Έτσι ξεκίνησε να είναι κακοποιητικός ψυχολογικά. Εννοώ τοξικός».

Το μήνυμά της:

«Κι όμως συμβαίνει τόσο συχνά. Και οι γυναίκες έχουν την τάση να πιστεύουν ότι φταίνε, ότι το αξίζουν. Ότι πρέπει να ντρέπονται να μιλήσουν γι’ αυτό. Κι εγώ τώρα που το λέω, δεν το λέω με δραματικό τόνο, το έχω αναγνωρίσει, το έχω επεξεργαστεί και πάω παρακάτω. Και κάθε γυναίκα μπορεί απ’ αυτό το πράγμα να φύγει».

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet