Η Πέμη Ζούνη καλεσμένη στην εκπομπή του ΟΡΕΝ «Μέρα Μεσημέρι με τη Μάριον» και αναφέρθηκε στο πρόβλημα υγείας της κόρης της Ελεονώρα Σκέντζου.

«Η περιπέτεια της κόρης μου ήταν περίεργη. Από τις πολύ δυνατές εμπειρίες που δεν μπορείς ακριβώς να τις περιγράψεις και ούτε χρειάζεται να τις φανταστείς αν έχεις παιδί. Μόνο που πας να το φανταστείς, κάνεις πίσω», ανέφερε αρχικά, εξηγώντας πως «έγινε καταιγιστικά γρήγορα, σε χρόνο αστραπιαίο. Μάς έδωσε ένα μάθημα και μετά από καιρό άρχισε να βγαίνει η τρομάρα. Τότε δηλαδή, αρχίζεις να συνειδητοποιείς και ”γράφει” εσωτερικά» είπε η Πέμη Ζούνη και συνέχισε:

«Πιστεύω ότι όταν νικάς τέτοια πράγματα, είναι το καλύτερο που μπορεί να σου συμβεί στη ζωή, όταν έχει αίσιο τέλος. Πραγματικά καταλαβαίνεις με το τι πρέπει να ασχολείσαι. Ζώντας τώρα και σε μια άγρια εποχή με πολλές ασχήμιες, δυστυχία και την πιο άσχημη πλευρά του ανθρώπου να εκδηλώνεται σε επιλογές διαβολικές, επιλέγω να θυμάμαι τα καλά. Να θυμάμαι όλα όσα αξίζει να προσέχουμε γιατί δεν μας μένει άλλο, σε επίπεδο καθημερινότητας, από το να ζούμε με τις ομορφιές που βρίσκουμε» συμπλήρωσε η Πέμη Ζούνη.

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!