Είναι πραγματικά ελεύθερη η Britney Spears; Αφού οι fans της ανακουφίστηκαν όταν έληξε η νομική κηδεμονία της, την οποία είχε ο πατέρας της, άρχισαν να γιορτάζουν μαζί της την ελευθερία της.

Όλα έμοιαζαν καλά. Πολύ καλά για να είναι αληθινά…

Μέχρι που οι χρήστες του TikTok άρχισαν να παρατηρούν κάποια περίεργα φαινόμενα. Οι αναρτήσεις της Britney εμφανίζουν περίεργα στοιχεία, ενώ καθόλου paparazzi δεν φαίνεται να την συναντούν στον δρόμο. Ακόμη, τα βίντεο και οι φωτογραφία τους γάμου της έγειραν πολλά ερωτηματικά, αφού οι καλεσμένες δεν ήταν φίλες της αλλά απλά διάσημες γυναίκες, όπως π.χ. η Selena Gomez η οποία την συνάντησε για πρώτη φορά (!) στον γάμο της.

Οι φήμες άρχισαν να οργιάζουν ανήμερα των γενεθλίων της Britney, στις 2 Δεκεμβρίου οπότε και η «πριγκίπισσα της Pop» γιόρτασε τα 41α γενέθλιά της. Τότε, το βίντεο που δημοσίευσε στον λογαριασμό της έδειχνε τον σύζυγό της Sam Asghari να της τραγουδάει για τα χρόνια πολλά ενώ κρατάει μία τούρτα ενώ εκείνη δεν εμφανίζεται στην κάμερα παρά μόνο ακούγεται να λέει στα αγγλικά «σε ευχαριστώ πολύ μωρό μου».

Ωστόσο, πολλοί χρήστες παρατήρησαν ότι το ευχαριστώ της Britney ακούγεται σαν ηχογράφηση, με πολλούς να υποπτεύονται πως πρόκειται για ηχητικό κλιπ από κάποια βραβεία ή άλλο παλαιότερο στιγμιότυπο.

Έκτοτε, τα «στοιχεία» και οι «αποδείξεις» πήραν φωτιά. Είναι δεκάδες τα βίντεο που αναλύουν σημεία από τις αναρτήσεις είτε της ίδιας της Britney είτε του Sam που αποδεικνύουν ότι έχουν υποστεί κάποιου είδους επεξεργασία ή μοντάζ.

Διαβάστε περισσότερα στο Nitro.gr

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet