Ο πρίγκιπας Χάρι από τη μέρα που έφυγε από το παλάτι δεν έχει σταματήσει τις αποκαλύψεις για την βασιλική οικογένεια, προκαλώντας την αντίδραση του παλατιού, αλλά και της οικογένειας του.

Πρόσφατα κατά τη διάρκεια της προβολής του ντοκιμαντέρ του στο Netflix αποκάλυψε την σκληρή στάση που κράτησε η οικογένεια του, μετά την επιστροφή του από το Αφγανιστάν. Συγκεκριμένα, δήλωσε ότι δεν είχε δίκτυο υποστήριξης μετά την επιστροφή του από την υπηρεσία στο Αφγανιστάν.

Παράλληλα, αναφέρθηκε και στην απροθυμία του παλατιού να τον βοηθήσει με το τραύμα του που είχε ως παιδί εξαιτίας του θανάτου της μητέρας του, για το οποίο όπως χαρακτηριστικά είπε: «δεν συζητήθηκε ποτέ».

Ο Δούκας του Σάσεξ ξεκίνησε τη νέα του σειρά «Heart Of Invictus» στο Netflix ένα ντοκιμαντέρ όπου τον βλέπουμε μαζί με τραυματισμένους βετεράνους, με τη σύζυγό του Μέγκαν Μαρκλ να εμφανίζεται μόνο για λίγο προκειμένου να τον υποστηρίξει.

Ο Χάρι εξήγησε επίσης ότι μόνο όταν επέστρεψε από τον πόλεμο αντιλήφθηκε το τραύμα που είχε ακόμα από την Νταϊάνα που πέθανε στο Παρίσι το 1997, όταν ήταν 12 ετών.

Ο Χάρι είπε ότι όταν επέστρεψε από τον πόλεμο το 2008, «ο μεγαλύτερος αγώνας για μένα ήταν ότι κανείς γύρω μου δεν μπορούσε πραγματικά να βοηθήσει», προσθέτοντας: «Δεν είχα αυτή τη δομή υποστήριξης, αυτό το δίκτυο ή τη συμβουλή ειδικών για να προσδιορίσω τι ήταν στην πραγματικότητα. συνεχίζει μαζί μου».

Δήλωσε επίσης στο ντοκιμαντέρ: «Δυστυχώς, όπως οι περισσότεροι από εμάς, η πρώτη φορά που σκέφτεστε τη θεραπεία είναι όταν είστε ξαπλωμένοι στο πάτωμα σε εμβρυϊκή θέση και πιθανότατα εύχεστε να είχατε ασχοληθεί με κάποια από αυτά τα πράγματα στο παρελθόν. Και αυτό είναι που θέλω πραγματικά να αλλάξω».

Διαβάστε επίσης:

Στέλεχος του Spotify κράζει Χάρι και Μέγκαν μετά τη λήξη της συνεργασίας: «Γ@@@@οι απατεώνες»

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!