Ο «Σασμός» συνεχίζει να καθηλώνει το τηλεοπτικό κοινό με τις εξελίξεις του, ενώ η αγωνία χτυπάει κόκκινο καθώς περιμένουν την ολοκλήρωση της δίκης του Αστέρη για να μάθουν την απόφαση του δικαστηρίου.

Η Αργυρώ μπορεί στα Γιάννενα να έχει προχωρήσει τη ζωή της, ωστόσο, η καρδιά της βρίσκεται πίσω στην Κρήτη για πολλούς λόγους.

Στο επεισόδιο της Δευτέρας (18/4) είδαμε άλλη μια συγκλονιστική ερμηνεία από την Χριστίνα Χειλά Φαμέλη με το Twitter να την αποθεώνει.

Είναι η σκηνή όπου διαβάζει το γράμμα που της έχει στείλει ο Αστέρης και ξεκινάει με τη λέξη «Συγγνώμη». Η Αργυρώ ξεσπάει διαβάζοντας τα όσα της γράφει ο Αστέρης και το Twitter «πέφτει».

Σασμός: Τα tweets που υμνούν το ταλέντο της Χριστίνας Χειλλά Φαμέλη

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Σασμός» θα δούμε την απολογία του Αστέρη. Οι δυο οικογένειες βρίσκονται σε μεγάλη ένταση και όλοι αναρωτιούνται αν θα συνεχίσει να κρατάει την ίδια στάση. Ο Μαθιός αναλαμβάνει… με τον δικό του τρόπο να τακτοποιήσει το θέμα του Διακομανόλη, που τους είδε με την Βασιλική. Ο Αντώνης και η Μαρίνα συζητούν για την εξέλιξη της δίκης και για την ποινή του Αστέρη. Η Καλλιόπη ζητά το λόγο από τον Μανόλη. Τον ρωτά για ποιο λόγο υπερασπίστηκε τον Πέτρο Βρουλάκη και δεν είπε την αλήθεια.

Ο Καραπάνος με τον Γεράσιμο φαίνεται να έχουν καταλήξει σε κάποιου είδους συμφωνία για να αποσυρθεί η μήνυση εναντίον του. Μετά την απολογία του Αστέρη όλα δείχνουν πως έχουν χαθεί για εκείνον. Η Στέλλα όμως δεν έχει βγάλει το τελευταίο της χαρτί…

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet