Στην Α΄ Ψυχιατρική Κλινική στο «Δαφνί» νοσηλεύεται εδώ και μία εβδομάδα ο Σταμάτης Γαρδέλης. Σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ της εφημεριδάς On Time και της Σάσας Σταμάτη, ο γνωστός ηθοποιός παρουσίαζε αυτοκτονικές τάσεις και ζήτησε βοήθεια.

Η άσχημη ψυχολογική κατάσταση του ηθοποιού προκλήθηκε από το γεγονός ότι ο Σταμάτης Γαρδέλης  κινδυνεύει να χάσει το σπίτι του στο Πόρτο Γερμενό.

Στην On Time, λοιπόν, έφτασε μια φωτογραφία του δημοσιογράφου Αλκίνοου Μπουνιά με τον Σταμάτη Γαρδέλη, με τη σημείωση «στην Α΄ Ψυχιατρική Κλινική στο “Δαφνί”». Η Σάσα Σταμάτη επικοινώνησε αρχικά με τον δημοσιογράφο-συγγραφέα και τον ενημέρωσε για τις φωτογραφίες, ο οποίος δεν θέλησε να αναφερθεί στο θέμα λέγοντας: «Δεν έχω να πω τίποτα, ό,τι θέλετε, να μιλήσετε με τον κύριο Γαρδέλη».

Αργότερα, η ίδια επικοινώνησε με τον ηθοποιό, ο οποίος επιβεβαίωσε το γεγονός πως βρίσκεται στο ψυχιατρικό νοσοκομείο.

Η συνομιλία της Σάσας Σταμάτη με τον Σταμάτη Γαρδέλη

Κύριε Γαρδέλη, ισχύει ότι νοσηλεύεστε εδώ και μία εβδομάδα στο Α΄ Τμήμα του Ψυχιατρικού Νοσοκομείου στο Δαφνί;

Συνέβη κάτι στη ζωή σας; Θέλετε να μας πείτε τι συνέβη;

Ζήτησα βοήθεια για τις αυτοκτονικές μου τάσεις, που με έφτασαν στο σημείο να φουντάρω από τον έκτο, γιατί τα χάνω όλα.

Δηλαδή;

Έχω ένα χρέος 80.000 ευρώ, που η εφορία μού το κάνει απαιτητό και βγάζει το σπίτι μου σε πλειστηριασμό στον Νέο Κόσμο. Αυτό οφείλεται σε μια αυθαίρετη δόμηση στο Πόρτο Γερμενό, την οποία περιμένω μαζί με άλλους περιοίκους να αποχαρακτηριστεί από το δασικό χάρτη, όμως η Πολεοδομία Ελευσίνας κωφεύει και κάθε χρόνο με τιμωρεί με τέλη διατήρησης, με αποτέλεσμα να έχουν φτάσει στο δυσβάστακτο ποσό των 80.000 ευρώ. Σάσα μου, επειδή μιλάμε από το τηλέφωνο των ασθενών, πρέπει να σε αφήσω.

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!