Μια συνέντευξη στον Αντώνη Σρόιτερ παραχώρησε ο Στέφανος Κασσελάκης στην οποία μίλησε για τις αποχωρήσεις από τον ΣΥΡΙΖΑ τονίζοντας πως έχει τη συνείδησή του καθαρή.

«Είμαι προσηλωμένος να ενώσω τον δημοκρατικό και προοδευτικό κόσμο που αυτή την στιγμή αισθάνεται αγχωμένος με ένα κόμμα που θα είναι ευρύ και αξιοκρατικό», ανέφερε αρχικά ο Στέφανος Κασσελάκης.

Και συνέχισε: «Το βασικό είναι παραμείνω Στέφανος για τον κόσμο γιατί εκλέχτηκα για να σπάσω αυγά. Έχω αναλογιστεί το τι μεσολάβησε και οδήγησε στην διάσπαση. Ο γέγονε γέγονε, ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ πρέπει να γίνει κόμμα των μελών, ένα κόμμα που να είναι ανοικτό και αξιοκρατικό. Τα όργανα θα υπάρχουν και θα παράγουν πολιτική, αλλά οι οργανώσεις των μελών θα πρέπει να αισθάνονται ότι ανήκουν σε ένα κόμμα που τους αφουγκράζεται».

Όσο για την επιστροφή του στην Ελλάδα και την επιτυχία του στις εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ, απάντησε: «Έχω τη συνείδησή μου καθαρή. Είμαι στην πατρίδα μου, την Ελλάδα γιατί την αγαπάω. Δεν έχω πειράξει κανέναν σε αυτή τη χώρα, δεν έχω πάρει κανένα ευρώ από κρατική ανάθεση. Είμαι εδώ για να προσφέρω. Είμαι εδώ για να εκπροσωπήσω τα λαϊκά στρώματα τα οποία με εξέλεξαν στη θέση του προέδρου στα εσωκομματικά».

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!