Χτες μετά από έναν σκληρό αγώνα, για το έπαθλο επικοινωνίας, οι Διάσημοι είναι εκείνοι που τελικά κατάφεραν να επικρατήσουν!

Η επικοινωνία έκρυβε πολλές εκπλήξεις αλλά και μια πρόταση που έχει γίνει πρώτη φορά στα χρονικά του ελληνικού survivor τουλάχιστον! Ο σύντροφος της Ευρυδίκης Παπαδοπούλου της έκανε «άτυπη» πρόταση γάμου καθώς της αποκάλυψε ότι παντρεύεται… ο κουμπάρος! Ο φίλος της Ευρυδίκης Ανανίας, είπε: «Ο ΠΚ σε λατρεύει και του λείπεις και θέλω να σου πω ότι μου έκανε την πρόταση εφόσον και εσύ συμφωνείς, να είμαι κουμπάρος στον γάμο σας και θα είναι μεγάλη μου τιμή».

Στο άκουσμα της φράσης η Ευρυδίκη δεν μπόρεσε να συγκρατήσει την συγκίνησή της, ενώ πετάχτηκαν αμέσως πάνω η Κάτια και η Βρισηίδα, οι οποίες φώναζαν εμφανώς συγκινημένες!

Όταν κατάφερε να ανακτήσει την ψυχραιμία της είπε: « Ανανία τι ωραία νέα μου φέρνεις! Ήθελα να πω πως δέχομαι! Δέχομαι να γίνω γυναίκα του και να είσαι εσύ ο κουμπάρος και θέλω να μου φιλήσεις όλα τα παιδιά, όλη την παρέα μας! Πραγματικά Ανανία δεν έχω λόγια και ετοίμασε τα καλλυντικά γιατί έρχομαι! Ραφτείτε!»

Στο τέλος προσκάλεσε όλους τους παίχτες στον γάμο της ενώ έκαναν πλάκα με τον Μαρτίκα ότι το κορμί χάθηκε! Με το καλό!

Διαβάστε επίσης: Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου: το μήνυμα αγάπης του συντρόφου της Κώστα Πηλαδάκη

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet