Το βράδυ της Δευτέρας (18/4) στο επεισόδιο του Survivor είχαμε ένταση, ανατροπή στους υποψήφιους προς αποχώρηση, ενώ Άρης Σοϊλέδης και Τάκης Καραγκούνιας αντάλλαξαν βαριές κουβέντες και λίγο έλειψαν να πιαστούν στα χέρια.

Η επέμβαση του Γιώργου Λιανού και των ανθρώπων της παραγωγής ήταν άμεση και έβγαλαν εκτός του δυο παίκτες προκειμένου να κατευνάσουν τα πνεύματα.

Survivor

Survivor: Ανατροπή στους υποψήφιους προς αποχώρηση

Ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση από το Survivor ήταν ο Γιώργος Κατσαούνης από την κόκκινη ομάδα. Η μπλε ομάδα έχασε την ασυλία, οπότε οι παίκτες έπρεπε να ψηφίσουν τους συμπαίκτες τους εκείνους που ήθελαν να αποχωρήσουν. Όλοι πίστευαν ότι ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ θα είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση, αλλά αυτό δεν συνέβη, αφού κατάφερε να κερδίσει την ατομική ασυλία.

Στο συμβούλιο του νησιού, έπειτα από την ψηφοφορία των παικτών, οι υποψήφιοι προς αποχώρηση είναι ο Γιώργος Κατσαούνης, η Τζο (που ψηφίστηκε από τη Ναυσικά που έχει την ατομική ασυλία), ενώ από τους μπλε υποψήφιοι προς αποχώρηση είναι η Σοφιάννα και ο Άρης (που ψηφίστηκε από τον Κωνσταντίνο).

Survivor: Σοϊλέδης – Καραγκούνιας: Παραλίγο να πιαστούν στα χέρια

Κατά τη διάρκεια του Συμβουλίου υπήρξαν πολλές εντάσεις σχετικά με την ψηφοφορία. Ο Τάκης Καραγκούνιας είπε ότι προτιμότερο να ψηφίσουν τον Άρη, αφού όπως πιστεύει έχει μεγάλη δυναμική έξω. Στο σημείο αυτό, ο Άρης άφησε αιχμές και δεν άργησε να ξεσπάσει ένα άγριο σκηνικό ανάμεσα στους δυο παίκτες.

«Υποτιμά τον ανδρισμό μου. Δεν σέβεται. Δεν ξέρω πως ήταν έξω. Έχει γίνει χειρότερος, Να πάψει να υποτιμά ανθρώπους… Μου έχει φερθεί άσχημα και πουλά τσαμπουκά. Ξεκαβάλα το καλάμι… Πουλάς θέατρο» είπε χαρακτηριστικά ο Τάκης.

Ο Άρης σηκώθηκε έξαλλος και άρχισε να ουρλιάζει: «Θέλω να φύγω τώρα. Έχω 30 χρόνια καριέρα και θα με ξεφτιλίσει αυτός; Το σκουπίδι;».

Η απάντηση ήταν άμεση από τον Τάκη: «Νούμερο, βρίζεις όλον τον κόσμο. Κι αν παίζεις μπάλα τι είσαι ρε αλήτη;».

Στο σημείο αυτό, η επέμβαση του Γιώργου Λιανού και των ανθρώπων της παραγωγής ήταν άμεση.

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet