Η Κατερίνα Δαλάκα είναι από τα πρόσωπα που είπαν το μεγάλο «ναι» στον Acun Ilicali για το φετινό «Survivor». Η γνωστή αθλήτρια βρίσκεται στην ομάδα των «ΔΙΑΣΗΜΩΝ» και έχει βάλει σκοπό να φτάσει στην κορυφή και να κερδίσει το πολυπόθητο έπαθλο ύστερα από την περσινή αποβολή της από το «All Star».

Για όποιους δε θυμούνται, η Κατερίνα Δαλάκα είχε παραβιάσει βασικούς κανόνες του παιχνιδιού και γι’ αυτό τον λόγο η παραγωγή την έστειλε… σπίτι της.

Τα δημοσιεύματα, ωστόσο, θέλουν την Κατερίνα Δαλάκα να έχει μια πιο… στενή σχέση με τον Τούρκο παραγωγό του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪAcun Ilicali. Στις φήμες αυτές, μάλιστα, θέλησε να βάλει τέλος μέσω ανακοίνωσης στα ΜΜΕ η οικογένειά της.

Η ανακοίνωση της οικογένειας της Κατερίνας Δαλάκα

«Τις τελευταίες ημέρες περιήλθαν σε γνώση μας δηλώσεις, δημοσιεύματα και εν γένει τοποθετήσεις διαφόρων δημοσιογράφων και μη από πλείστα ειδησεογραφικά μέσα, σχετικά με την κόρη μας, Κατερίνα Δαλάκα. Θα επιθυμούσαμε να απευθύνουμε θερμή παράκληση προς όλα τα μέσα μαζικής ενημέρωσης και τους δημοσιογράφους – και μη – όπως απόσχουν από την αναπαραγωγή παντελώς αβάσιμων και αναληθών ισχυρισμών, αναφορικά με το πρόσωπό της, καθώς και να παύσουν να ασχολούνται διαρκώς, κατά παράβαση κάθε δημοσιογραφικής δεοντολογίας, με κάθε επιμέρους πτυχή της προσωπικότητας της, αφενός διαλαμβάνοντάς έως και ζητήματα ευαίσθητων προσωπικών δεδομένων της, αφετέρου μη σεβόμενοι το γεγονός ότι η ίδια αδυνατεί, εκ των πραγμάτων, να τοποθετηθεί και να αντικρούσει τα όσα διαλαμβάνονται δημοσίως, ή ακόμη και να ασκήσει τα νόμιμα δικαιώματα της κατά παντός υπευθύνου, με αποτέλεσμα να θίγεται βάναυσα η προσωπικότητα της», αναφέρει η ανακοίνωση της οικογένειας της Κατερίνας Δαλάκα.

Διαβάστε επίσης

Η Γαρυφαλιά Καληφώνη απαντά στο αν έχει κάνει one night stand

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet