Συγκέντρωση αλληλεγγύης και συμπαράστασης στον ουκρανικό λαό πραγματοποιήθηκε το πρωί της Κυριακής 27 Φεβρουαρίου στο Σύνταγμα έπειτα από κάλεσμα γυναικών από την Ουκρανία που ζουν στη χώρα μας με άμεσο αίτημα να σταματήσουν οι εχθροπραξίες και οι πολεμικές επιχειρήσεις από την Ρωσία στην χώρα τους.

Το παρών στη συγκέντρωση έδωσαν αρκετοί εκπρόσωποι του καλλιτεχνικού κόσμου. Ανάμεσά τους οι: Αποστόλης Τότσικας, Ρούλα Ρέβη, Τόνια Σωτηροπούλου, Κωστής Μαραβέγιας, Γιώργος Χρανιώτης, Ζενεβιέβ Μαζαρί, Πηνελόπη Αναστασοπούλου και βέβαια η Τάμτα.

Η τελευταία δε, βρέθηκε εκεί μαζί με την μητέρα και την κόρη. Όλη αυτή η κατάσταση φαίνεται πως ξύπνησε τόσο στην τραγουδίστρια όσο και στην μητέρα της μνήμες από τον πόλεμο στη Γεωργία, τη χώρα καταγωγής τους. Μάλιστα η Τάμτα έκανε και μια ανάρτηση στον λογαριασμό της στο instagram σημειώνοντας χαρακτηριστικά:

«Ιδιαίτερα στενάχωρη μου είναι η εικόνα της μαμάς μου στην σημερινή διαδήλωση. Με το ίδιο πάθος για τον ίδιο λόγο…Όπως όλα τα παιδικά και εφηβικά μου χρόνια. Υγεία και ειρήνη σε όλο τον κόσμο» έγραψε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!