Το Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα βάφτισαν τις δίδυμες κόρες τους στη Μύκονο. Η βάφτιση πραγματοποιήθηκε  στον Ιερό Ναό της Αγίας Άννας, στον πλατύ γιαλό, με το ροζ χρώμα να κυριαρχεί.

Το κάθε κορίτσι έχει τέσσερις νονούς. Τη Φιλίππα βάφτισε ο ηθοποιός Μάνος Γαβράς, μαζί με την Μαρίνα Βερνίκου, την κόρη της, Ντεμήλια Καμπουρίδη και τον γιο της, Γιώργο Καμπουρίδη. Την Αριάνα βάφτισε η στενή φίλη του ζευγαριού, Γιολάντα Καλογεροπούλου, ο Μίλτος Καμπουρίδης, η Αννέζια Καμπουρίδη κα ο Γιώργος Καμπουρίδης.

Η Χριστίνα Μπόμπα, παραμυθένια και εντυπωσιακή, επέλεξε ένα see through φλοράλ φόρεμα με στρας και φτερά στο κάτω μέρος με την υπογραφή της Celia Kritharioti. Το φόρεμά της έχει παρόμοιες λεπτομέρειες με εκείνα των κοριτσιών, με τις τρεις γυναίκες της οικογένειας Τανιμανίδη να είναι υπέροχες.

Ήρθαν πάλι κοντά Γιώργος Μαυρίδης και Σάκης Τανιμανίδης

Καλεσμένος στην βάφτιση των κοριτσιών βρέθηκε και ο Γιώργος Μαυρίδης. Οι δύο άντρες αν και τους συνέδεε μακροχρόνια φιλία, είχαν απομακρυνθεί τα τελευταία χρόνια χωρίς να είναι σαφής ο λόγος, που χάλασε η σχέση τους. Αυτά όμως, φαίνεται πως ανήκουν στο παρελθόν και δίνουν μια νέα ευκαιρία στη φιλία τους.

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet