Δεν έχει περάσει πολύς καιρός από τότε που το διάσημο ζευγάρι Gisele και Brady έκαναν αίτηση διαζυγίου και τράβηξαν ξεχωριστούς δρόμους. Όπως είναι φυσικό όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα πάνω τους και η κάθε τους κίνηση εντός κι εκτός διαδικτύου παρακολουθείται.

Το μοντέλο δεν έχει προχωρήσει σε κάποια δήλωση για το διαζύγιο. Ωστόσο, άφησε ένα αινιγματικό σχόλιο σε μία ανάρτηση στο Instagram με την οποία μάλλον ταυτίστηκε. Πρόκειται για μία ανάρτηση που έκανε ο Jay Shetty, ο διάσημος life coach και παρουσιαστής εκπομπής σε podcast – πρόσφατα πάντρεψε και την JLo με τον Ben Affleck.

Η ανάρτηση του Shetty στην οποία σχολίασε η Gisele έγραφε: «Δεν μπορείς να είσαι σε μια αφοσιωμένη σχέση με κάποιον που είναι ασυνεπής μαζί σου. Διαβάστε το ξανά». Η Gisele σχολίασε ένα emoji όλο σημασία.

gisele

Πολλοί μιλούν πως αντέδρασε με αυτό το comment επειδή ο Tom Brady είχε δηλώσει πως θα σταματούσε την καριέρα του στον αθλητισμό κάτι που δεν έγινε και μάλλον οδήγησε στο διαζύγιο του ζευγαριού. Πρόσφατα ορισμένα δημοσιεύματα υποστήριζαν πως το ζευγάρι δεν έκανε sex κάτι που η Gisele δεν έχει διαψεύσει!

Διαβάστε επίσης: Διαζύγιο Gisele-Tom Brady: οι φήμες λένε πως το ζευγάρι δεν έκανε σεξ

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!