Η Αθηνά Οικονομάκου μίλησε στο περιοδικό ΟΚ και στον Νίκο Γεωργιάδη για την κοινή ανακοίνωση του διαζυγίου με τον πρώην σύζυγό της, για το νέο κεφάλαιο στη ζωή της και το πώς είναι σήμερα τα παιδιά της, τα οποία όπως είπε μεγαλώνει μαζί με τον πρώην σύζυγό της Φίλιππο Μιχόπουλο.

Η ηθοποιός αναφερόμενη στην ανακοίνωση που έβγαλαν είπε ότι το κάναμε για να προστατεύσουμε όσο μπορούμε την οικογένειά μας, δήλωσε ότι δεν είχε αισθανθεί τότε καμία πίεση και σήμερα δηλώνει ήρεμη και καλά.

«Είμαι ήρεμη, είμαι καλά. Προχωράμε παρακάτω, η ζωή συνεχίζεται. Ό,τι γίνεται είναι πάντα για καλό. Αυτό πιστεύω ότι ισχύει σε κάθε αλλαγή που έρχεται στη ζωή μας, σε κάθε ευκαιρία, σε κάθε απόφαση. Ακόμα και στα χειρότερα, έπειτα από ένα διάστημα καταλαβαίνεις γιατί σου συνέβη κάτι και το αξιολογείς αναλόγως. Όλα χρειάζονται χρόνο. Σε αυτή τη φάση βρίσκομαι τώρα, είμαι πολύ καλά», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Σε ότι αφορά στα παιδιά της ανέφερε ότι δεν είναι μόνη της σε αυτό ότι τα και ότι τα μεγαλώνει μαζί με τον πρώην σύζυγό της. «Τα μεγαλώνουμε μαζί, δεν έχει αλλάξει κάτι», είπε και πρόσθεσε: «Είμαστε πολύ δεμένοι ως οικογένεια κι αυτό δεν αλλάζει».

Διαβάστε επίσης:

Βασίλισσα Λετίθια: «Ψυχρή και συναισθηματικά ανώριμη» – Όλες οι αποκαλύψεις για την προσωπική της ζωή

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet