Τον γύρο των social media κάνει ένα βίντεο το οποίο δείχνει τον Ιταλό τραγουδιστή των Maneskin, Νταμιάνο Νταβίντ, να φιλιέται με μία άλλη γυναίκα, ενώ είναι γνωστό πως διατηρεί 6 χρόνια σχέση με την Τζόρτζια Σολέρι, και είχαν μάλιστα αρραβωνιαστεί.

Λίγες ώρες μετά το εν λόγω βίντεο η πρώην κοπέλα του τραγουδιστή με ανάρτησή της στο Instagram, θέλησε να τοποθετηθεί, λέγοντας αρχικά πως η σχέση τους δεν ήταν μονογαμική και ανέφερε ότι ο χωρισμός ήταν προγραμματισμένος να ανακοινωθεί σήμερα, αλλά δεν συνέβη και από εκεί πηγάζει το πρόβλημα που αντιμετωπίζει.

@valeeebarba daje damianooo#damianomaneskin #damianodavid #foryou ♬ suono originale – valeeebarba

Στη συνέχεια, η influencer πρόσθεσε ζητώντας ιδιωτικότητα αυτή τη στιγμή: «Για να προστατεύσουμε τους εαυτούς μας, ωστόσο, σε αυτή την ευαίσθητη στιγμή της τεράστιας αλλαγής, ζήτησα ρητά κάποια διακριτικότητα στη δημόσια ζωή μας, τουλάχιστον μέχρι την ημέρα που (για να αποφύγουμε άρθρα υποθέσεων και υπαινιγμών) θα ανακοινώναμε ότι δεν είμαστε πλέον ζευγάρι, κάτι που επρόκειτο να συμβεί σήμερα. Δεν συνέβη έτσι, και από εκεί πηγάζει το πρόβλημα. Αλλά όσο θυμωμένη, πληγωμένη και απογοητευμένη κι αν είμαι, δεν μπορώ να παραβλέψω την ανθρώπινη φύση μας, φτιαγμένη από δοκιμές και λάθη. Θα μπορούσε να είχε αποφευχθεί από τον Νταμιάνο; Πιθανόν, ναι. Ακριβώς όπως θα μπορούσα να είχα αποφύγει άλλα λάθη κατά τη διάρκεια αυτών των έξι όμορφων χρόνων που περάσαμε μαζί».

Τέλος, η Σολέρι δήλωσε σχετικά με την πολυπλοκότητα των ανθρώπινων σχέσεων και την κριτική από τον κόσμο: «Είμαστε άνθρωποι, εύθραυστοι, ευάλωτοι. Κάνουμε λάθη, σκοντάφτουμε, πέφτουμε και ξανασηκωνόμαστε. Οι σχέσεις μας είναι άπειρα και πολύπλοκα σύμπαντα και είναι αδύνατο να τις κρίνουμε απ’ έξω. Με πονάει να βλέπω πως για τόσους πολλούς είναι απίστευτα γρήγορο και εύκολο, ενώ το βιώνουν οι άνθρωποι που βρίσκονται από κάτω. 

Δεν είμαστε από χαρτί, αλλά σάρκα και αίμα, συναισθήματα και φόβοι. Υποφέρουμε και γελάμε όσο και ο καθένας. Το μόνο που σας ζητώ είναι να μας σεβαστείτε ως ανθρώπους και αυτή την αγάπη που ήταν τόσο δυνατή, έντονη και βαθιά».

Πηγή: Intronews.gr


Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet