Η Madonna δεν θα μπορούσε να βρει έναν συμβατικό τρόπο για να ανακοινώσει την παγκόσμια περιοδεία της το 2023. Συγκέντρωσε μερικούς διάσημους φίλους της, τους Diplo, Judd Apatow, Jack Black, Lil Wayne, Bob The Drag Queen, Kate Berlant, Larry Owens, Meg Stalter και Eric Andre για να παίξουν θάρρος ή αλήθεια. Αφού προηγήθηκαν διάφορες σεξουαλικού περιεχομένου κυρίως προκλήσεις, η κωμικός Amy Schumer προκάλεσε τη megastar να πάει σε περιοδεία για να τραγουδήσει όλες τις επιτυχίες της. Οι δυο τους καταλήγουν να τραγουδούν μαζί λίγο από την επιτυχία της Madonna του 1987 το “La Isla Bonita”.

«Περιμένετε, περιμένετε, είναι πολλά τραγούδια», λέει η Madonna στο βίντεο. «Πιστεύετε ότι ο κόσμος θα ερχόταν σε αυτό το show;» ρωτάει;

Και καταλήγει: «Η απάντηση είναι…. fuck yeah».

Το Celebration Tour, όπως ονομάζεται η περιοδεία της, θα οδηγήσει τους θαυμαστές της στο καλλιτεχνικό ταξίδι της παγκόσμιας pop star σε τέσσερις δεκαετίες, αποδίδοντας σεβασμό στην πόλη της Νέας Υόρκης, όπου ξεκίνησε η τεράστια καριέρα της. «Είμαι ενθουσιασμένη που θα εξερευνήσω όσο το δυνατόν περισσότερα τραγούδια με την ελπίδα να δώσω στους θαυμαστές μου το σόου που περίμεναν», δήλωσε η Madonna στο δελτίο τύπου.

Μάλιστα, ακολούθησε το παράδειγμα της JLo πριν δύο μήνες, διαγράφοντας όλες τις φωτογραφίες της στο Instagram και ανεβάζοντας μόνο δύο αφίσες για την περιοδεία μαζί με το βίντεο.

Η περιοδεία θα ξεκινήσει στο Βανκούβερ στις 15 Ιουλίου, προτού ταξιδέψει σε όλη τη Βόρεια Αμερική.

Τον Οκτώβριο θα κατευθυνθεί στην Ευρώπη, ξεκινώντας από το Λονδίνο και τελειώνοντας το Δεκέμβριο στο Άμστερνταμ.

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet