Μπορεί η βασίλισσα της ποπ, Madonna, να ετοίμαζε καιρό το comeback της στα μουσικά δρώμενα αλλά φαίνεται πως ό, τι αφήσεις, σε αφήνει και τελικά δεν φαίνεται να είχε καλή εξέλιξη.

Δημοσίευμα του RadarOnline αναφέρει ότι κατατέθηκε αγωγή εναντίον της μεγάλης σταρ, από τους ίδιους της τους θαυμαστές.  Το διεθνές πρακτορείο, επικαλέστηκε δικαστικά έγγραφα που περιήλθαν στην κατοχή του, σύμφωνα με τα οποία οι φαν της που έκλεισαν εισιτήρια για τη συναυλία της στο Barclays Center του Μπρούκλιν είναι έξαλλοι με τη διοργάνωση αλλά και με την ίδια τη Madonna.

Η αγωγή κατά της Madonna

Ο λόγος είναι επειδή αναγκάστηκαν να περιμένουν για ώρες μέχρι την έναρξη του live της στα πλαίσια της περιοδείας «Celebration Tour». Η Madonna και η διοργάνωση κατηγορούνται «για ψευδή διαφήμιση», όπως αναφέρει το δημοσίευμα. Η αγωγή κατατέθηκε στο Περιφερειακό Δικαστήριο της Ανατολικής Νέας Υόρκης.

Στην καταγγελία επισημαίνεται, ότι «η αρχική ημερομηνία της συναυλίας ήταν τον Ιούλιο του 2023 αλλά μετατέθηκε λόγω ασθένειας και επαναπρογραμματίστηκε για τον Δεκέμβριο του 2023». Η καταγγελία συνέχισε τονίζοντας ότι «οι συναυλίες στο Barclays Center είχαν ενημερωθεί ότι θα ξεκινούσαν στις 8:30 μ.μ., αλλά η Μαντόνα δεν ανέβηκε στη σκηνή παρά μόνο μετά τις 10:30 μ.μ. και τις τρεις βραδιές, με τους περισσότερους συμμετέχοντες στη συναυλία να αποχωρούν από το Barclay Center μετά τη 1:00 π.μ.».

Διαβάστε επίσης

Kim Kardashian: Πήγε για σκι και φόρεσε την ίδια φόρμα που φόρεσε η Victoria Beckham το 2006

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet