Μεγάλη νικήτρια του Χ-Factor αναδείχτηκε το βράδυ της Κυριακής, η Κατερίνα Λαζαρίδου. Η νεαρή ερμηνεύτρια από την ομάδα του Χρήστου Μάστορα κέρδισε το μεγαλύτερο χρηματικό έπαθλο που δόθηκε ποτέ στην ελληνική τηλεόραση και ένα χρυσό δισκογραφικό συμβόλαιο με την Panik Records.

Με το άκουσμα του ονόματός της από τον Ανδρέα Γεωργίου, πανηγύρισε και αγκάλιασε τον μέντορά της, Χρήστο Μάστορα και στη συνέχεια θέλησε να δώσει το δικό της μήνυμα για τους ανθρώπους που κυνηγούν τα όνειρά τους. «Όλοι εσείς εδώ μας δώσατε μία τρομερή εμπειρία. Τρέμω. Να κυνηγάτε τα όνειρά σας. Όποιος με βλέπει αυτή τη στιγμή να ξέρει ότι πριν από 6 μήνες τραγουδούσα μπροστά στην οθόνη του κινητού μου γιατί δεν πίστευα ποτέ ότι θα κάνω τίποτα», είπε η Κατερίνα Λαζαρίδου συγκινημένη από το stage του Χ-Factor.

Κατερίνα Λαζαρίδου: Τα πρώτα λόγια της νικήτριας του X-Factor

Οι πέντε φιναλίστ διαγωνιζόμενοι που διεκδίκησαν το μεγάλο έπαθλο του Χ-Factor ήταν οι Γίναμε από την ομάδα του Μιχάλη Κουινέλη, η Κατερίνα Λαζαρίδου από την ομάδα του Χρήστου Μάστορα, ο Χρήστος Αδαμόπουλος και ο Άγγελος Αρχανιωτάκης από την ομάδα της Μαρίζας Ρίζου, και η  Έλενα Παναγιωτίδου από την ομάδα του Στέλιου Ρόκκου. Οι διαγωνιζόμενοι δοκιμάστηκαν σε καινούργια τραγούδια αλλά και σε παλαιότερα που είχαν πει στην πορεία τους στο «X Factor», καθώς και σε ντουέτα με τους μέντορές τους. Για πρώτη φορά, χρηματικό έπαθλο, ύψους 50.000 ευρώ, δόθηκε και στη δεύτερη φιναλίστ, Έλενα Παπαγιωτίδου.

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!