Σε ερωτήσεις κλήθηκε να απαντήσει η Ζήνα Κουτσελίνη που αφορούσαν τα όσα είπε η Μαίρη Συνατσάκη μαζί με το Δημήτρη Ουγγαρέζο στον αέρα της εκπομπής Spata Live και αφορούσαν την κόρη της.

Η Ζήνα Κουτσελίνη «κάρφωσε» και πάλι τη Μαίρη Συνατσάκη απαντώντας στον δημοσιογράφο που της είχε κάνει την ερώτηση για την γνωστή επιχειρηματία και YouTuber«Με ρώτησες κάτι πολύ συγκεκριμένο και σου απάντησα κάτι πολύ συγκεκριμένο. Θα μείνω σε αυτά που σου απάντησα κι ας κρατήσει η Μαίρη τη δική της απάντηση. Εγώ έχω δώσει τη δική μου. Νομίζω ότι υπάρχουν άνθρωποι που κατάλαβαν πολύ καλά ποιος ήταν ο λόγος που εννιά χρόνια επέμενα στα λεγόμενά της. Μου ζητήσατε να συνεχίσω και απαντώ σε ό,τι με ρωτάτε. Αυτό είναι για εμένα. Ούτε βγάζω δελτία Τύπου, ούτε κάνω κάτι άλλο. Με ρωτάτε και σας απαντώ. Θα το σκεφτώ αν χρειαστεί να βγάλω και δελτίο Τύπου.

Δεν έχω καμία αντίρρηση όπως πριν πολλά χρόνια τα είπαμε με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο, τώρα να τα πω με τη Μαίρη Συνατσάκη ή με τον Σπύρο Σαμοϊλη που ανέλαβε την ευθύνη των λεγομένων του. Εγώ θα μείνω σε κάτι, με ρωτάτε όλοι μαζί και απαντώ σε όλους σας. Αν κάποιος σας διαφωνεί, εκφράζει τη διαφωνία του. Ο άνθρωπος που κάθεται σε μία καρέκλα, δεν είναι μόνο για τα εύκολα. Είναι και για τα δύσκολα. Και στα δύσκολα δεν δείχνουμε το δάχτυλο ότι έφταιξε ο άλλος. Είμαστε όλοι συνυπεύθυνοι».

Και συνέχισε: «Ο αυθορμητισμός της τηλεόρασης υπάρχει και θα υπάρχει. Άλλο να είσαι αναιδής και άλλο αυθόρμητος. Δεν ομιλώ για αναίδεια σε ό,τι αφορά την κυρία Συνατσάκη. Μιλάω ότι έχει διαφορά να είναι κανείς αυθόρμητος από το να είναι αναιδής. Είναι δύο διαφορετικά πράγματα. Όταν κανείς γελά, όταν πετά ένα περιοδικό από τα λεγόμενα που διαβάζει για την κόρη μου, νομίζω ότι ο κόσμος κρίνει. Δεν το θυμάμαι μετά από 9 χρόνια, ούτε έχω θυμό. Το ξεκαθάρισα, το είπα γιατί εκείνη είπε ότι δεν υπάρχει αυθορμητισμός στην τηλεόραση. Θύμισα μία στιγμή που λειτούργησε αυθόρμητα, που πέταξε ένα περιοδικό, υποτιμώντας τη σχέση με το παιδί μου».

Τέλος, η Ζήνα Κουτσελίνη πρόσθεσε: «Τη δεδομένη στιγμή η Μαίρη Συνατσάκη πληρωνόταν από έναν τηλεοπτικό σταθμό, χασκογελούσε, πετώντας το περιοδικό. Όσο για τις πλαστικές, είπε αυτά και χειρότερα. Εγώ δέχομαι να πάμε σε πλαστικό χειρουργό και να μπούμε όλες στη σειρά για να δούμε ποια πραγματικά έχει κάνει πλαστική. Και το λέω αυτό, γιατί όταν προσβάλεις έναν άνθρωπο, οφείλεις να τον σεβαστείς. Το political correct σήμερα δεν λέει κάτι τέτοιο. Δεν υπάρχει θέμα, δεν κρατάω τίποτα στη συγκεκριμένη κοπέλα, δεν έχω πρόβλημα. Θέλω να πιστεύω ότι κοιτώντας το παιδί της στα μάτια, θα είναι μία καλή μητέρα. Το ίδιο θα ήθελα να κάνω κι εγώ κοιτώντας το παιδί μου».

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!