Η Ζιζέλ ανακοίνωσε ότι επιστρέφει στην καριέρα της και τη μόδα την οποία είχε εγκαταλείψει για να σταθεί στον άντρα της Τομ Μπρέιντι και στα παιδιά τους. Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό ELLE η 42χρονη Ζιζέλ δήλωσε ότι έκανε το χρέος της ως μητέρα και ως σύζυγος και πλέον θα αφοσιωθεί στον εαυτό της και τις φιλοδοξίες της, τους στόχους που έχει θέσει αλλά και τον χώρο της μόδας.

«Έκανα το καθήκον μου, το οποίο ήταν να είμαι εκεί για τον Τομ. Μετακόμισα στη Βοστόνη και επικεντρώθηκα στο να δημιουργήσω ένα περιβάλλον αγάπης για να μεγαλώσουν τα παιδιά μου και να είμαι εκεί για να τον υποστηρίξω και να στηρίξω τα όνειρά του. Βλέποντας τα παιδιά μου να πετυχαίνουν και να γίνονται οι όμορφοι μικροί άνθρωποι που είναι, βλέποντας εκείνον να πετυχαίνει και να νιώθει ολοκληρωμένος από την καριέρα του, αυτό με κάνει ευτυχισμένη. Σε αυτό το σημείο της ζωής μου αισθάνομαι ότι έχω κάνει καλή δουλειά σε αυτό», είπε στο περιοδικό.

Η Ζιζέλ που αποσύρθηκε από τη μόδα το 2015 κι έχει υπάρξει ένα από τα πιο ακριβοπληρωμένα μοντέλα, θέλει να εξακολουθεί να εργάζεται στη μόδα αλλά με έναν διαφορετικό τρόπο.

«Στα 42 μου αισθάνομαι πιο συνδεδεμένη με τον σκοπό μου. Είναι πολύ εύκολο για μένα να πάω εκεί και να δημιουργήσω έναν χαρακτήρα και να υποδυθώ αυτόν τον ρόλο για μια μέρα» δήλωσε η Ζιζέλ. «Θέλω, επίσης, να δημιουργήσω περισσότερα όμορφα πράγματα στον κόσμο με διαφορετικούς τρόπους» πρόσθεσε.

Στη συνέχεια μίλησε και για τη σχέση της με τον άντρα της Τομ Μπρέιντι και δήλωσε ότι την πείραξε ο σεξιστικός τρόπος που την αντιμετώπισαν τα μέσα ενημέρωσης. Συμπληρώνει πως η απεικόνισή της ως απελπισμένης για τη συνταξιοδότηση του συζύγου της είναι απόδειξη «του συστήματος στο οποίο ζούμε». «Αυτό είναι που έχει αποδεχθεί η κοινωνία».

«Προφανώς έχω τις ανησυχίες μου – πρόκειται για ένα πολύ βίαιο άθλημα και θα ήθελα να είναι περισσότερο παρών στη ζωή των παιδιών μου. Σίγουρα έχω κάνει αυτές τις συζητήσεις μαζί του ξανά και ξανά. Αλλά στην τελική αισθάνομαι ότι ο καθένας πρέπει να πάρει μια απόφαση που να λειτουργεί γι’ αυτόν. Πρέπει να ακολουθήσει κι αυτός αυτό που αγαπά» δήλωσε.

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet