Στο πλαίσιο της επίσημης πρεμιέρας της ταινίας «Πολύδροσο», η Βίκυ Καγιά μίλησε στους δημοσιογράφους για την εμπειρία της ως πρωταγωνίστρια, στην ταινία. Η διάδσημη παρουσιάστρια, ωστόσο, ενώ δεν θέλησε να κάνει κάποιο σχόλιο για την πρόσφατη απώλεια του πατέρα της.

«Είναι ημέρα χαράς σήμερα. Είμαι συναισθηματικά περίεργα αυτή την περίοδο. Είναι τεράστια η τιμή και η συγκίνηση να είμαι υποψήφια στα κινηματογραφικά βραβεία, όπου θα είναι και η Καρυοφυλλιά Καραμπέτη», είπε η Βίκυ Καγιά.

Σε ερώτηση σχετικά με την πρόσφατη απώλεια του πατέρα της, η Βίκυ Καγιά απάντησε: «Έτσι είναι η ζωή, αλλά μην πιάσουμε τα δυσάρεστα σήμερα. Είναι μέρα χαράς! Αφιερώνω αυτή την ταινία στη μαμά μου και τον μπαμπά μου, που “έφυγε” πρόσφατα».

Αναφορικά με το τηλεοπτικό της μέλλον, η Βίκυ Καγιά είπε: «Μη μιλήσουμε τώρα γι’ αυτό, αν υπάρχει κάτι θα το πούμε εν καιρώ, όχι αυτή τη στιγμή».

Διαβάστε επίσης:

Τσαλίκης: Καυτηριάζει την εμφάνιση της Μαρίνας Σάττι στην Eurovision – «Μια ωραία προσπάθεια από μια ανέτοιμη και λίγο ανώριμη γυναίκα»

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet