Είναι γνωστό ότι ο Tommy Hilfiger και η γυναίκα του Dee λατρεύουν τη θάλασσα. Πάντοτε επέλεγαν να ζήσουν κάπου κοντά της. Εγκατέλειψαν το σπίτι τους στο Κονέτικατ και μετακόμισαν στο ονειρικό (κυκριολεκτικά) Palm Beach όπου είναι πάντα καλοκαίρι!

«Ερωτευτήκαμε αυτό το σπίτι και το γεγονός ότι ήταν κοντά στη λίμνη και στο μονοπάτι της λίμνης» λέει η Dee Hilfiger, αναφερόμενη στη δυτική πλευρά του Palm Beach που έχει θέα στην Intracoastal Waterway, Lake Worth Lagoon.

hilfiger

Στην πραγματικότητα, οι Hilfigers ανέλαβαν την αρχιτεκτονική εσωτερικού-εξωτερικού χώρου του νέου τους σπιτιού, το οποίο, διαμορφωμένο όπως πολλά από τα παλαιότερα κτήματα του Palm Beach, διαθέτει και εσωτερική αυλή.

«Το πρώτο πράγμα που θέλαμε να κάνουμε, ήταν να αφήσουμε το φως να μπει», λέει ο Tommy. Εξηγεί ότι οι προηγούμενοι ιδιοκτήτες είχαν διακοσμήσει το σπίτι σε σκούρους τόνους και άφηνε μια βαριά αίσθηση. «Το ξύλο ήταν από μαόνι και κερασιά. Όλα τα παράθυρα είχαν πάνω τους περσίδες, εμποδίζοντας το φως. Υπήρχαν πολλά έργα τέχνης, κουρτίνες με σχέδια, ταπετσαρίες με σχέδια, έπιπλα με σχέδια. Paisleys, φλοράλ, ανατολίτικα χαλιά. Τα βγάλαμε όλα».

Οι Hilfigers και οι αρχιτέκτονες συμφώνησαν ότι ενώ η διακόσμηση χρειαζόταν μια πλήρη ανανέωση, η βάση του σπιτιού θα ταίριαζε στις ανάγκες της οικογένειάς τους μια χαρά. «Δεν κάναμε πολλά δομικά», λέει η Dee. «Υπήρχαν αυτές οι περιττές διακοσμητικές κολώνες στην κρεβατοκάμαρα που βγάλαμε». Ο designer Martyn Lawrence Bullard Bullard δήλωσε για το σπίτι «το σπίτι έχει υπέροχη ψυχή. Απλώς έπρεπε να αφαιρέσουμε την τυπικότητα και να του δώσουμε μια νεότερη, πιο σέξι, πιο χαλαρή αίσθηση».

Δείτε το video:

Διάβασε ακόμα: Το σπίτι της Gwyneth Paltrow είναι το όνειρό σου (και το δικό μας!)

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet