Το design δεν είναι απλώς πολυτέλεια. Είναι είναι ένας άλλος τρόπος επικοινωνίας. Είναι μια νέα οπτική, ο τρόπος του δημιουργού να αποδομήσει και να επαναπροσδιορίσει το οτιδήποτε και ένα μέσο για όλους εμάς τους design addicts να ακούσουμε την καρδιά μας να χτυπάει λίγο πιο δυνατά. Τα design items είναι σίγουρα μια μορφή τέχνης που προσφέρουν χαρακτήρα και ποιότητα στην καθημερινή μας ζωή και μας δίνουν κίνητρο να τα χρησιμοποιήσουμε, να τα απολαύσουμε, να τα μοιραστούμε.

Ένα από τα items που ξεχωρίζουν τόσο για την αισθητική τους όσο για την τεχνολογική τους αρτιότητα είναι και το Aura Studio 4, το νέο bluetooth ηχείο της Harman / Kardon!

Όσα πρέπει να ξέρεις για το Aura Studio 4

Ο χώρος στον οποίο ζούμε έχει τη δική του αύρα. Κι αυτή οφείλει να είναι ανάλαφρη, να προκαλεί θετικά συναισθήματα, να σε χαλαρώνει, να σε κάνει να την αποζητάς. Ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος να αλλάξεις την αύρα ενός χώρου; Η μουσική φυσικά, που με τη σειρά της προκαλεί πλήθος συναισθημάτων. Αρκεί να την ακούς όπως πρέπει!

Σχεδιασμένο με την απαράμιλλη τεχνογνωσία της Harman / Kardon, το νέο bluetooth ηχείο Aura Studio 4 παίζει τη μουσική με τον τρόπο που αυτή πρέπει να ακούγεται για να προκαλεί συναισθήματα. Ένα design item που, ναι, είναι ικανό να αλλάξει την αύρα σε έναν χώρο.

Tο Aura Studio 4 είναι πιο ισχυρό από τον προκάτοχό του, προσφέροντας ήχο εξαιρετικής πιστότητας, ευφυή μινιμαλιστική σχεδίαση και υψηλή ποιότητα κατασκευής. Ο ήχος είναι καθηλωτικός ακόμη και σε πολύ υψηλές εντάσεις (π.χ. volume άνω του 80%) και σε κάνει να νιώθεις σαν να βρίσκεσαι σε live, καθώς μπορείς να απολαύσεις μουσική με κρυστάλλινη καθαρότητα και να ακούσεις με λεπτομέρεια τη μελωδία που απελευθερώνει κάθε όργανο.

design

Εσωτερικά, στο διαφανή θόλο του βρίσκεται μία τρισδιάστατη δομή με 324 κρυστάλλους που μοιάζουν με διαμάντια (με χαμηλότερες και υψηλότερες γωνίες) και συγχρονίζονται με τη μουσική παράγοντας χρώμα, σε 5 διαφορετικά μοτίβα που είναι εμπνευσμένα από τη μαγεία της φύσης. Χαλαρωτικά και ζωηρά μοτίβα που επιτρέπουν στο χρωματιστό φως να διαχέεται προς όλες τις κατευθύνσεις και τα οποία μπορούν να εκφράσουν τη διάθεση της στιγμής ή το είδος της μουσικής.

Στα έξτρα πλεονεκτήματά του: το Aura Studio 4ης γενιάς ενστερνίζεται όσο κανένα άλλο τις αρχές της βιωσιμότητας καθώς είναι κατασκευασμένο από 100% ανακυκλωμένα νήματα πολυεστέρα, από 100% ανακυκλωμένο αλουμίνιο και από 85% ανακυκλωμένο πλαστικό. Ακόμη και η χάρτινη συσκευασία του φέρει πιστοποίηση FSC και το μελάνι της προέρχεται από σόγια.

design

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!