Το βιβλίο Endgame για τη βασιλική οικογένεια αναμένεται να προκαλέσει αντιδράσεις, καθώς αναφέρεται στις εντάσεις ανάμεσα σε πρίγκιπα Ουίλιαμ-Κέιτ και Χάρι-Μέγκαν.

Το βιβλίο του Ομίντ Σκόμπι για τη βασιλική οικογένεια, που κυκλοφορεί σήμερα, «υπόσχεται να προκαλέσει αναταραχή στο θεσμό».

Επικρίνει τον βασιλιά Κάρολο Γ’ ως «αντιδημοφιλή βασιλιά» και τον πρίγκιπα Ουίλιαμ ως «διψασμένο για εξουσία διάδοχο του θρόνου».

Ο Σκόμπι, ο οποίος στο παρελθόν είχε θεωρηθεί ότι βρίσκεται αρκετά κοντά με τη Μέγκαν Μαρκλ, δήλωσε ότι δεν πήρε συνέντευξη από την ίδια για το βιβλίο και ότι «οι Σάσεξ δεν έχουν καμία σχέση» με αυτό το συγγραφικό έργο. Οι εκπρόσωποι του δούκα και της δούκισσας δεν έχουν σχολιάσει σχετικά.

Πάντως, δημοσίευμα των New York Times που σχολιάζει το βιβλίο αναφέρει πως «οι κυνηγοί των κουτσομπολιών θα απογοητευτούν.

Το «Endgame» δεν αναμένεται να κατονομάσει πρόσωπα και καταστάσεις -αλλά σε συνεντεύξεις για το βιβλίο, ο Σκόμπι έχει πει ότι τα δύο άτομα που εμπλέκονται αναφέρονται σε επιστολές μεταξύ της Μέγκαν Μαρκλ και του βασιλιά.

Endgame: Τι γράφει για την Κέιτ Μίντλετον

Για να προωθήσει το νέο βιβλίο, ο Σκόμπι μίλησε στη βρετανική εφημερίδα Sunday Times και εξαπέλυσε επίθεση εναντίον πολλών ανώτερων βασιλικών, συμπεριλαμβανομένης της Κέιτ.

Διάβασε τη συνέχεια στο Intronews.gr

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet