Η Αγγελική Νικολούλη κατάφερε να συνδυάσει καριέρα και οικογένεια με έναν εντυπωσιακό τρόπο που σίγουρα πολλές γυναίκες έχουν ζηλέψει.

Η δημοσιογράφος έγινε μητέρα σε ηλικία μόλις 23 ετών και ο μονάκριβος γιος της ήταν πάντα η προτεραιότητά της, παρά τις αυξημένες επαγγελματικές υποχρεώσεις της, καθώς οι υποθέσεις με τις οποίες έχει ασχοληθεί κατά τη διάρκεια της καριέρας της ήταν δύσκολες και απαιτούσαν μεγάλη έρευνα.

Αγγελική Νικολούλη

Η Αγγελική Νικολούλη από τον γάμο της με τον αστυνομικό Γιάννη Μουσούλη, απέκτησε τον Κωνσταντίνο, ο οποίος σήμερα είναι 35 χρονών και ζει μόνιμα στην Νέα Υόρκη όπου εργάζεται ως σκηνοθέτης.

Ο Κωνσταντίνος με μαμά δημοσιογράφο και μπαμπά αστυνομικό, αποφάσισε ν’ ακολουθήσει έναν διαφορετικό επαγγελματικό δρόμο.

Σπούδασε στο Bournemouth University της Μεγάλης Βρετανίας και στη συνέχεια έφυγε για το Los Angeles Film School. Μάλιστα, έχει ιδρύσει μια εταιρεία παραγωγής στο Los Angeles, την Homeric Pictures και ασχολείται με το promo νέων καλλιτεχνών.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι η δουλειά του «The Red Sweater» («Το κόκκινο πουλόβερ») πήρε τιμητική διάκριση και βραβείο γυναικείου ρόλου στο φεστιβάλ ανεξάρτητου κινηματογράφου ΙndieFEST Film Awards, αποσπώντας, μάλιστα, πολύ καλές κριτικές.

«Έχω δεχθεί απειλές για τη ζωή μου, αλλά και ακραία περιστατικά εκφοβισμού. Έχω δει όπλο να με σημαδεύει, ενώ κρατούσα το μωρό μου αγκαλιά. Αν φοβόμουν θα είχα σταματήσει από καιρό, όμως συνεχίζω» είχε πει η Αγγελική Νικολούλη σε συνέντευξή της.

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet