Σε αποκαλύψεις προχώρησε η Αγγελική Νικολούλη στο χθεσινό “Φως στο Τούνελ”. Σύμφωνα με την εκπομπή αυτή η εβδομάδα θα είναι καθοριστική καθώς φως στις έρευνες θα δώσει το πόρισμα της τοξικολογικής εξέτασης της Τζωρτζίνας του τρίτου παιδιού της οικογένειας από την Πάτρα.

Να σημειώσουμε ότι η Αγγελική Νικολούλη και σε αυτή την εκπομπή φορούσε κόκκινο σακάκι. Σύμφωνα με όσους την παρακολουθούν χρόνια, αλλά και όπως έχει αποκαλύψει η ίδια στα βιβλία της, κάθε φορά που φοράει κόκκινο σακάκι γνωρίζει το δολοφόνο.

Η ίδια η Αγγελική Νικολούλη είπε:

“Έχουν γίνει κάποια λάθη κι είχαν εκτιμηθεί κάποια ευρήματα αλλιώς στα παιδιά. Αυτό που μπορώ να πω είναι ότι ένα από τα παιδιά είναι σαν να μιλά μέσα από τον τάφο του κι όλοι οι ειδικοί «ακούνε» τι τους λέει. Υπάρχει ένα εύρημα σημαντικό που αυτή τη στιγμή αξιολογείται”.

Το πρωί του Σαββάτου σε αποκαλύψεις προχώρησε και η εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου, στο “Χαμογέλα και πάλι”. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της δημοσιογράφου Άρια Καλύβα η Τζωρτζίνα όταν ήταν ενός μόλις έτους είχε μείνει στην εντατική του Νοσοκομείου στο Ρίο για ένα μήνα καθώς είχε καταπιεί ένα τασάκι γόπες.

Στην εκπομπή μίλησε και ο πρόεδρος Ιατροδικαστών Ελλάδος, Γρηγόρης Λέων ο οποίος ανέφερε ότι ο φάκελος της Τζωρτζίνας είναι πολύ πλούσιος…

Η εφημερίδα Μπαμ της Πάτρας από την άλλη αύριο κυκλοφορεί με πρωτοσέλιδο “Το σημάδι που δείχνει παιδοκτονία” και κάνει λόγο για «εύρημα στο σώμα του 9χρονου κοριτσιού που δένει την υπόθεση».

Το σίγουρο είναι ότι αυτή την εβδομάδα θα υπάρχουν εξελίξεις που θα σοκάρουν.

Διάβασε ακόμη: Πάτρα: οι δραματικές οι εξελίξεις με τον θάνατο των 3 κοριτσιών

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet