Τα τελευταία χρόνια τα καρότσια έχουν περάσει σε άλλο επίπεδο! Δεν χρησιμοποιούνται για να μεταφέρουν απλώς τα παιδιά μας, αλλά έχουν κατασκευαστεί με τέτοιο τρόπο ώστε να κάνουν τη ζωή μας πραγματικά ευκολότερη. Στην κορυφή των πιο καινοτόμων καροτσιών βρίσκονται αναμφισβήτητα τα CYBEX, τα καρότσια νέας γενιάς της σειράς Platinum, PRIAM και MIOS. 

Τα καρότσια της σειράς Platinum, έχουν ήδη φέρει την επανάσταση στην αγορά, συνδυάζοντας τη μέγιστη λειτουργικότητα με έναν διαχρονικό πολυτελή σχεδιασμό.

Το PRIAM και το MIOS είναι ο τέλειος σύμμαχος για γονείς που έχουν υψηλές προσδοκίες – καλύπτοντας κάθε τους ανάγκη, καθε αναπτυξιακό στάδιο, κάθε μετακίνηση, στο μέγιστο βαθμό. 

Γιατί να επιλέξεις τα νέα καρότσια PRIAM και MIOS 

  • Αποτελούν συστήματα μεταφοράς 4 σε 1: Στο βασικό πλαίσιο τοποθετούνται διαφορετικά εξαρτήματα – ώστε να μπορείτε να ανταποκριθείτε σε οποιαδήποτε πρόκληση όταν ταξιδεύετε με το παιδί σας, από νεογέννητο, μέχρι λίγο πριν νιώσουν έτοιμα να αποχωριστούν το καρότσι τους!
  • Διαθέτουν την πιο ασφαλή ρύθμιση ζώνης: Η νέα ζώνη ρυθμίζεται μόνο με ένα τράβηγμα του ιμάντα. Έχοντας ήδη προσαρμόσει τη λειτουργία αυτή και στα καθίσματα αυτοκινήτου, ο γονιός ασφαλίζει το παιδί σε μερικά δευτερόλεπτα και μόνο με το ένα χέρι. Άψογη προσαρμογή, σε κάθε βόλτα! 
  • Κλείνουν με ένα χέρι: Η ανάκλιση ώστε το μωρό να ξαπλώσει και να κοιμηθεί, αλλά και η αναδίπλωση για να αποθηκεύσετε το καρότσι ή να το τοποθετήσετε στο πορτ μπαγκάζ του αυτοκινήτου μπορούν να γίνουν με το ένα χέρι, κρατώντας το μικρό σας κοντά.
  • XXL Αντιηλιακή κουκούλα: Είτε στις διακοπές, είτε κάνοντας βόλτα στο πάρτο η κουκούλα επεκτείνεται πάρα πολύ προστατεύοντς απο τον ήλιο με UPF50+ για να μην κινδυνεύει το παιδί σας από τις βλαβερές ακτίνες. Ακόμη και σε κάποια απροσδόκητη καταιγίδα η εξαιρετικά ανθεκτική κουκούλα προστασίας είναι κατασκευασμένη για να προστατεύει το μωράκι σας από τον άνεμο και τη βροχή.
  • Ανάρτηση σε όλους τους τροχούς: Είτε βρίσκεστε εκτός δρόμου είτε βρίσκεστε έξω απο το σπίτι με άστατο καιρό, η βόλτα σας μπορεί να παραμείνει ομαλή και άνετη με τη σχεδίαση της ανάρτησης σε όλους τους τροχούς.
  • Αναστρέψιμο κάθισμα: Μπορείτε να αλλάξτε την κατεύθυνση του καθίσματος για να ταιριάζει τόσο σε εσάς όσο και στη διάθεση και τις ανάγκες του μωρού σας. Είτε θέλετε να ελέγξετε αν είναι καλά το μωράκι σας, είτε το μωρό θέλει να εξερευνήσει όλα τα αξιοθέατα μπροστά στο μεγάλο κόσμο, η αντιστροφή του καθίσματος είναι γρήγορη και απλή.
  • Εξαιρετικά μεγάλο καλάθι αγορών: Μην ανησυχείτε ποτέ ξανά για την τοποθέτηση όλων των αντικειμένων σας με το πολύ μεγάλο καλάθι αγορών. Το καλάθι διπλώνει εύκολα για να αφήσει περισσότερο χώρο εκείνες τις μέρες όπου μια απλή βόλτα μετατρέπεται σε έξοδος για τα ψώνια του σπιτιού.
  • Προσωπική αισθητική: Τα καρότσια PRIAM και MIOS προσαρμόζονται στις προτιμήσεις και τα γούστα σας, καθώς μπορείτε να συνδυάσετε το πλαίσιο που σας αρέσει με μια μεγάλη γκάμα από σχέδια για τα καθίσματα, και να αλλάξετε το look του καροτσιού σας όποτε θέλετε.
  • Πληθώρα αξεσουάρ: Συνοδεύονται από μια μεγάλη ποικιλία αξεσουάρ, όπως τσάντα-αλαξιέρα, ποδόσακο, εξάρτημα για σκι για τους μπροστινούς τροχούς και Kid Board, ποτηροθήκη, ομπρέλα, δίσκο για σνακ, κουνουπιέρα κ.α. 

Τα καρότσια PRIAM και MIOS της σειράς Platinum, είναι διαθέσιμα στο οnline κατάστημα της CYBEX καθώς και σε επιλεγμένα καταστήματα λιανικής.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε τη σελίδα: https://cybex-online.com/el-gr 

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!