Πάρα το γεγονός ότι δεν είναι πλεόν ζευγάρι, η Khloe Kardashian και ο Tristan Thompson θα γίνουν ξανά γονείς και θα χαρίσουν αδερφάκι στην κόρη τους True. Μάλιστα, η απόκτηση του παιδιού τους γίνεται μέσω παρένθετης μητέρας.

Την είδηση επιβεβαίωσε εκπρόσωπός της μιλώντας στο people, όπου δήλωσε: «Μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι η True θα έχει ένα αδερφάκι που συνελήφθη το ΝοέμβριοΗ Khloe και ο Tristan δεν είναι ξανά μαζί και δεν έχουν μιλήσει από το Δεκέμβριο εκτός των θεμάτων που έχουν να κάνουν με το παιδί».

Khloe Kardashian

Το ζευγάρι χώρισε τον περασμένο Ιανουάριο, αφού ο μπασκετομπολίστας απέκτησε παιδί με τη γυμνάστρια Maralee Nichols, όσο ήταν μαζί με την Khloe Kardashian. Η πηγή του περιβάλλοντος της reality star και επιχειρηματία αποσαφήνισε ότι σε αυτήν την στιγμή της επιθυμεί «ιδιωτικότητα και καλοσύνη». Ο Tristan Thosmpson προσπάθησε πολύ να την ξανακερδίσει, ενώ έκανε αναρτήσεις στα social media. «Tα αποτελέσματα του τεστ πατρότητας αποκαλύπτουν ότι έκανα ένα παιδί με τη Maralee Nichols. Αναλαμβάνω την πλήρη ευθύνη των πράξεών μου. Τώρα που η πατρότητα έχει εδραιωθεί, ανυπομονώ να μεγαλώσω φιλικά τον γιο μας», εξομολογήθηκε.

«Δεν θα ξαναβρεθεί ποτέ, μα ποτέ μαζί του, όμως θέλει πραγματικά ο Tristan να είναι καλός πατέρας για την κόρη τους True και να είναι ένα μεγάλο μέρος της ζωής της κόρης τους. Είναι υπέροχη μαμά και θέλει η κόρη της να έχει καλή σχέση με τον μπαμπά της. Η Khloe δεν πρόκειται να τσακωθεί με τον Tristan ούτε να τον αποκλείσει από την οικογένεια», είχε διευκρινίσει στο παρελθόν και μετά τη γνωστοποίηση της είδησης άνθρωπος από το περιβάλλον της Khloe Kardashian.

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!