Άγγιγμα ευεξίας που σας ταξιδεύει… H Orloff Beauty, γιόρτασε 10 χρόνια επιτυχημένης παρουσίας στην Ελλάδα με ένα μοναδικό wellness activation. Με αφορμή τη Διεθνή Ημέρα Yoga η εταιρεία που ταυτίζεται με τα premium spa, την ομορφιά και το well-being μέσα από τα beauty brands που αντιπροσωπεύει, τα Signature Spa που υπογράφει και τα Boutique Hotels που διατηρεί στην Ύδρα, σχεδίασε μια εμπειρία ευεξίας για δέκα γυναίκες ομορφιάς και τέχνης.

Orloff

Τα signature Face & Body treatments της Orloff Beauty, συνδυάστηκαν με ένα άκρως χαλαρωτικό yoga session στο καταπράσινο περιβάλλον του ξενοδοχείου Life Gallery Athens, σε απόλυτη συμφωνία με τη φιλοσοφία της εταιρίας που πρεσβεύει την ευεξία και την ομορφιά.

Αφεθείτε στα χέρια των ειδικών

H εταιρία Οrloff μας ταξιδεύει εδώ και 10 χρόνια σε έναν κόσμο ομορφιάς και ευεξίας μέσα από τις exclusive θεραπείες των Orloff Spa. Παράλληλα, είναι επίσημος αντιπρόσωπος πολυτελών διεθνών brands, όπως η premium Ελβετική εταιρία Valmont, το γαλλικό clean beauty brand Cinq Mondes και τα γαλλικά brands niche αρωματοποιίας Etat Libre D’ Orange και Le Jardin Retrouve, τα οποία μπορεί κανείς να ανακαλύψει σε εμβληματικά shopping spots της Αθήνας όπως το King George Perfumery, τα attica City Link και attica Golden Hall καθώς και στο e-shop www.orloffbeauty.gr

Orloff

Τα Orloff Spa προσφέρουν υπηρεσίες wellness υψηλού επιπέδου, συμβουλές ομορφιάς και corners λιανικής πώλησης των brands που η εταιρία εκπρoσωπεί στην Ελλάδα. Το άρτια καταρτισμένο προσωπικό εξειδικεύεται σε θεραπείες βασισμένες  στα γνήσια πρωτόκολλα της Valmont και της Cinq Mondes, που προσφέρουν tailor made αποτέλεσμα σε κάθε επιδερμίδα. Θα τις απολαύσετε στα δύο εκσυγχρονισμένα Orloff Spa, στο ξενοδοχείο Life Gallery στα βόρεια προάστια, σε έναν χώρο που χαρακτηρίζεται από το στοιχείο του νερού και προσφέρει ανάσες αναζωογόνησης, ευεξίας και χαλάρωσης σε ένα ειδυλλιακό τοπίο. Παράλληλα οι exclusive θεραπείες της Orloff είναι διαθέσιμες  στο ανακαινισμένο ξενοδοχείο Theoxenia Palace στο Κεφαλάρι προσφέροντας αναζωογονητικά ταξίδια απόλυτης χαλάρωσης.

Orloff

Νέο site www.orloffspa.gr

Μέσα από το ανανεωμένο επίσημο site της Orloff με λίγα clicks κάνετε την αρχή για το πιο απολαυστικό «δώρ0» προς τον εαυτό σας ή και τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Το premium digital περιβάλλον του www.orloffspa.gr και οι αναλυτικές πληροφορίες για τα brands και τις προσφερόμενες θεραπείες, θα γίνουν το απόλυτο κίνητρο για να κλείσετε το επόμενο «ταξίδι» σας στην περιποίηση και τη χαλάρωση. Τα ιδιαίτερα spa treatments των Orloff Spa περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων  τεχνικές όπως  το  Ancient Greek Massage, την KO-BI-DO Lifting & Plumping Θεραπεία Προσώπου  καθώς και το Spa Ritual by Cinq Mondes.

Orloff

Αξιόπιστες Συμβουλευτικές Υπηρεσίες Spa από την Orloff

Η εταιρία Orloff προσφέρει επίσης αξιόπιστες εξατομικευμένες συμβουλευτικές υπηρεσίες για τον αρχιτεκτονικό σχεδιασμό, τη δημιουργία, την επιτυχή οργάνωση και διαχείριση μονάδων spa. Αναλαμβάνει τη βέλτιστη διαμόρφωση του χώρου, τη σωστή επιλογή εξοπλισμού spa, τη σωστή οργάνωση καμπινών καθώς και την ομαλή λειτουργία του χώρου, με συστάσεις για ποιοτικό έλεγχο, πάντα βάσει διεθνών προτύπων και προδιαγραφών. Το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα της εταιρίας Orloff έγκειται στην υιοθέτηση μιας στάσης Luxury 5* spa με μεγάλη προσοχή στη λεπτομέρεια, με στόχο τη μεγιστοποίηση της ικανοποίησης των πελατών και ταυτόχρονα την αύξηση της κερδοφορίας του χώρου spa, που θεωρείται ανεξάρτητο τμήμα του ξενοδοχείου.

www.orloffspa.gr

Instagram: @orloffspa || Facebook: Orloff Spa 

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!