Μια μοναδική σειρά με αρώματα υψηλής ποιότητας, με φυσικά συστατικά που συλλέγονται από επιλεγμένες παραγωγικές μονάδες, χωρίς χρωστικές ουσίες.

Έρευνες αποδεικνύουν αυτό που πάντα ξέραμε, αλλά μετά την πανδημία εντάθηκε… Θέλουμε οι στιγμές που περνάμε στο σπίτι να είναι ακόμα πιο απολαυστικές. Όλες μας οι αισθήσεις απαιτούν περισσότερα, αλλά και η συνείδησή μας, παράλληλα, αναζητά λύσεις που μας φέρνουν πιο κοντά στη φύση, αφήνοντας – ωστόσο – το μικρότερο αποτύπωμα.

Η όσφρηση ήταν πάντα μια δυνατή αίσθηση που δημιουργεί συναισθήματα, εμπνέει και ενισχύει τόσο τη δική μας ευεξία, όσο και την καθημερινότητα όλων όσων ζουν μαζί μας. Και όλα αυτά, τα επιθυμούμε με έναν τρόπο που έχει άψογη αισθητική και βιώσιμη απόδοση.

Η σειρά αρωματικών χώρου BOTANICA διαθέτει υψηλής ποιότητας αρώματα, που φέρνουν την φύση στο σπίτι μας, με φυσικά συστατικά που συλλέγονται από επιλεγμένες παραγωγικές μονάδες χωρίς χρωστικές ουσίες .

Διατίθεται σε Αρωματικά Στικ, Κεριά, Σπρέι και Ηλεκτρικές Συσκευές.

Η Έμπνευση πίσω από τα προϊόντα BOTANICA

Η φύση αποτελεί πηγή έμπνευσης για τη δημιουργία των προϊόντων BOTANICA, ενώ για τη σύνθεσή τους χρησιμοποιούνται εξωτικοί συνδυασμοί αρωμάτων από όλο τον κόσμο. Με στόχο να φέρει σε κάθε εσωτερικό χώρο αρωματικές εμπειρίες που μπορεί κάποιος να ζήσει μόνο στη φύση και χάρη στην καινοτομία που τη διακρίνει στη διαδικασία της παραγωγής των προϊόντων της, η σειρά BOTANICA, ήρθε για να ταξιδέψει τις αισθήσεις και να ανανεώσει το χώρο μας στο λεπτό.

Αρωματικοί συνδυασμοί που μπορείς να επιλέξεις

  • Βανίλια & Μανόλια Ιμαλαΐων
  • Ανανάς & Τυνησιακό Δενδρολίβανο
  • Ρόδι & Ιταλικό Περγαμόντο
  • Τριαντάφυλλο & Αφρικανικό Γεράνι
  • Βετιβέρ Καραϊβικής & Σανδαλόξυλο

Τα προϊόντα της σειράς BOTANICA, δημιουργούνται με σεβασμό απέναντι στο περιβάλλον και στον άνθρωπο, με συσκευασίες από ανακυκλωμένα υλικά και με την υποστήριξη των τοπικών κοινωνιών και των αγροτών που καλλιεργούν τα λουλούδια και φυτά. Η σειρά δεν περιέχει φθαλικές ενώσεις και χρωστικές ουσίες, ενώ δεν γίνονται δοκιμές σε ζώα για το τελικό προϊόν.

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!