Δύο βραβεία, ένα χρυσό και ένα ασημένιο, απέσπασαν τα προϊόντα της Re4Earth® στη τελετή απονομής των Green Brand Awards 2023 την Τρίτη 21 Μαρτίου στο House Marriott Hotel που διοργανώθηκε από την BOUSSIAS events, υπό την αιγίδα της Ένωσης Πτυχιούχων Περιβαλλοντολόγων Ελλάδας. Πιο συγκεκριμένα, χρυσό βραβείο στην κατηγορία Green Bath Product κέρδισε το προϊόν Re4Earth Μπαμπού Οδοντόβουρτσα, ενώ ασημένιο βραβείο στην κατηγορία Green Kitchen Product κέρδισε το προϊόν Re4Earth® Μεταλλικά, Επαναχρησιμοποιούμενα Καλαμάκια.

Re4Earth

Η Re4Earth® ιδρύθηκε το 2019 από μία ομάδα νέων με αγάπη για το περιβάλλον και ξεκίνησε να δραστηριοποιείται στην Ευρώπη μέσω του Amazon. Είναι ένα brand που στηρίζει ακράδαντα την πεποίθηση ότι αν κάθε πολίτης της Γης άλλαζε τις μικρές, καθημερινές του συνήθειες, τότε το συνολικό αποτέλεσμα θα ήταν πραγματικά αξιοσημείωτο. Η ομάδα της Re4Earth® σχεδιάζει εναλλακτικά προϊόντα, φιλικά προς το περιβάλλον, προκειμένου να βοηθήσει το κοινό να υιοθετήσει έναν βιώσιμο τρόπο ζωής και να αποτελέσει μέρος της απαιτούμενης αλλαγής. Μερικά προϊόντα εξ’ αυτών είναι τα βραβευμένα -πλέον- μεταλλικά καλαμάκια, & οδοντόβουρτσες από μπαμπού, όπως επίσης μπατονέτες από μπαμπού, οδοντικό νήμα από άμυλο καλαμποκιού, περιτυλίγματα φαγητού από κερί μέλισσας, ενώ πολύ σύντομα αναμένεται να προστεθούν νέες προϊοντικές κατηγορίες.

Re4Earth

«Είμαστε περήφανοι & συγκινημένοι γι’ αυτά τα δύο βραβεία, καθώς τα προϊόντα που δημιουργούμε είναι αποτέλεσμα σκληρής δουλειάς & εντατικής έρευνας. Οι αποψινές διακρίσεις, σε συνδυασμό και με το πώς έχει αγκαλιάσει ο κόσμος τα προϊόντα μας, αποτελούν μία ένδειξη ότι κινούμαστε προς τη σωστή κατεύθυνση», δήλωσε ο Co-Founder & CEO της Re4Earth® Θοδωρής Ρηγόπουλος.

Re4Earth

«Ελπίζουμε ότι η στροφή του καταναλωτικού κοινού προς το sustainability και την οικολογία δεν είναι απλά ένα ακόμα trend της εποχής, αλλά ένας νέος, μόνιμος, τρόπος ζωής. Αυτό είναι και το δικό μας όραμα. Να συνεχίσουμε τόσο να προσφέρουμε πραγματικά eco-friendly προϊόντα, όσο και να εκπαιδεύουμε το κοινό προς αυτήν την κατεύθυνση.», συμπλήρωσε ο Co-Founder & COO της Re4Earth® , Οδυσσέας Ρηγόπουλος.

Η Re4Earth® πλέον, έχει ξεκινήσει τη δραστηριότητά της στην Ελλάδα, έχοντας δημιουργήσει το δικό της ηλεκτρονικό κατάστημα: re4earth.com για λιανικές πωλήσεις, ενώ παράλληλα έχει ενεργοποιήσει και το κανάλι της χονδρικής πώλησης, μέσω του οποίου απευθύνεται σε πολλούς κλάδους όπως: φαρμακεία, καταστήματα με βιολογικά/οικολογικά προϊόντα, concept stores, ξενοδοχεία, καφετέριες αλλά και e-shops. Ακόμη, δίνει τη δυνατότητα σε κάθε είδους επιχείρηση να ενισχύσει το sustainable προφίλ της επιλέγοντας tailor made εταιρικά δώρα για το προσωπικό ή τους συνεργάτες της.

Γιατί όμως η Re4Earth® είναι ένα πραγματικά eco-friendly brand;

Γιατί, δεν έχει ως μόνο σκοπό να προσφέρει οικολογικά προϊόντα.

Επιπλέον:

  • Όλοι οι συνεργάτες της Re4Earth® είναι προσεκτικά επιλεγμένοι με σκοπό όχι μόνο τα προϊόντα, αλλά και οι εξωτερικές συσκευασίες, η συσκευασία των δεμάτων του ηλεκτρονικού καταστήματος, αλλά και κάθε τι που χρησιμοποιείται, να είναι πραγματικά eco-friendly.
  • Όλες οι πωλήσεις (λιανικής & χονδρικής) συνδέονται με δωρεές σε επιλεγμένους οργανισμούς που έχουν ως αποστολή δράσεις για την προστασία του περιβάλλοντος.
  • Τα μέλη της Re4Earth® συμμετέχουν ενεργά σε δράσεις που έχουν νόημα. Εκτός από τις δωρεές, η Re4Earth® στηρίζει οργανισμούς, συμμετέχοντας εθελοντικά στις δράσεις τους. Τη δεδομένη στιγμή, η Re4Earth® έχει υιοθετήσει μία παραλία, μέσω της πρωτοποριακής citizen science πρωτοβουλίας της WWF «Υιοθέτησε Μία Παραλία», με σκοπό την καταπολέμηση της πλαστικής παράκτιας ρύπανσης.

Μπορείτε να μάθετε περισσότερα για το πώς η Re4Earth νοιάζεται για τον πλανήτη εδώ: https://www.re4earth.com/el/corporate-social-responsibility

Συνεπώς, αγοράζοντας από τη Re4Earth δεν αλλάζεις απλά μία συνήθεια, αλλά συνεισφέρεις ενεργά κι εσύ, σε όλα τα παραπάνω!

_____________________

Για τη Re4Earth:

Η Re4Earth ιδρύθηκε το 2019 από μία ομάδα νέων με αγάπη για το περιβάλλον. Είναι ένα brand που στηρίζει ακράδαντα την πεποίθηση ότι αν κάθε πολίτης της Γης άλλαζε τις μικρές, καθημερινές συνήθειες του, τότε το συνολικό αποτέλεσμα θα ήταν τεράστιο.

Το όνομά της προκύπτει από τα 4 «Re» που είναι ικανά να φέρουν την απαιτούμενη αλλαγή, ώστε να διατηρήσουμε τη Γη μας ασφαλή: Reduce, Reuse, Recycle, Recover. Αυτοί είναι και οι 4 πυλώνες που κινητοποιούν την ομάδα της Re4Earth, για να επιτύχει την αποστολή της.

Η Re4Earth δεσμεύεται να κινείται πάντα προς την κατεύθυνση της προστασίας του πλανήτη, όχι μόνο σχεδιάζοντας πραγματικά βιώσιμα προϊόντα, αλλά και στηρίζοντας δράσεις & οργανισμούς, συνδέοντας όλα τα κανάλια εσόδων της με δωρεές και συμμετέχοντας ενεργά σε εθελοντικές πρωτοβουλίες.

Website: www.re4earth.com

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!