Τον Νοέμβριο έχεις λόγο να μην ξυριστείς!

H Hawkins & Brimble Ελλάδος πιστή στη φιλοσοφία του brand που θέλει τον σύγχρονο άνδρα να φροντίζει τον εαυτό του και να νοιάζεται για τους άλλους, οργανώνει για δεύτερη φορά μετά το 2019 τη δράση «Τον Νοέμβριο έχεις λόγο να μην ξυριστείς». Στόχος της ενέργειας είναι η ενημέρωση και η αφύπνιση του κοινού σε θέματα γύρω από την υγεία των ανδρών και ιδιαίτερα στη σημασία της πρόληψης του καρκίνου, συμμετέχοντας με αυτόν τον τρόπο στο παγκόσμιο κίνημα Movember.

Το Movember μάχεται για την ανδρική υγεία, αναδεικνύοντας την ανάγκη της εγρήγορσης απέναντι στον καρκίνο των όρχεων και του προστάτη, όπως και στις ψυχικές ασθένειες και την αυτοκτονία. To κίνημα χρηματοδοτεί τα τελευταία 20 χρόνια προγράμματα ανδρικής υγείας σε πολλές χώρες ανά τον κόσμο, αφήνοντας το αποτύπωμά του στον τρόπο με τον οποίο οι άνδρες αντιμετωπίζουν τις ασθένειες αυτές.

Η δράση «Τον Νοέμβριο έχεις λόγο να μην ξυριστείς» θα λάβει χώρα το χρονικό διάστημα 7-16 Νοεμβρίου και καθόλη τη διάρκεια της, για κάθε περιποίηση γενειάδας στην Barberia Atenes στο Ψυχικό, 2€ θα διατίθενται υπέρ του κινήματος Movember και του έργου της Ελληνικής Ουρολογικής Εταιρείας (ΕΟΕ). Επιπλέον, για κάθε δωρεά 5€ στον “κουμπαρά” του σκοπού, η Hawkins & Brimble θα δίνει δώρο προϊόν της.

Η ενέργεια θα κορυφωθεί με ένα event την Τετάρτη, 16 Νοεμβρίου, όπου η Hawkins & Brimble και η Barberia Atenes θα υποδεχτούν φίλους και συνεργάτες και όλα τα έσοδα από τις περιποιήσεις θα δοθούν υπέρ του σκοπού.

Την ενέργεια «Τον Νοέμβριο έχεις λόγο να μην ξυριστείς» υποστηρίζουν φέτος η Barberia Atenes Gentlemen’s Club στο Ψυχικό και οι εταιρείες De’Longhi, Κτήμα Μουσών, Παπασπύρου Ψυχικό και thinkbrands.

Για να συμμετέχετε στη δράση, κλείστε RV ηλεκτρονικά εδώ ή στο 210 6721930.

Περισσότερες Πληροφορίες για την Hawkins & Brimble Ελλάδος στο onebeauty.gr

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!