Ο θρυλικός ήρωας αρχαιολόγος, Indiana Jones, επιστρέφει στη μεγάλη οθόνη στις 29 Ιουνίου με την τελευταία ταινία του εμβληματικού κινηματογραφικού franchise, «O Indiana Jones και ο Δίσκος του Πεπρωμένου». Ο Indy φοράει το Boulton για την επιστροφή του. Το εμβληματικό ρολόι της Hamilton από τη δεκαετία του 1940.

Hamilton

Τα ρολόγια Hamilton και οι ταινίες του Χόλιγουντ έχουν μία αχώριστη σχέση για πάνω από 90 χρόνια. Φέρνοντας μια νέα πτυχή στην κινηματογραφική αφήγηση, τα ρολόγια της Hamilton έχουν εμφανιστεί στους καρπούς διακεκριμένων χαρακτήρων, προσθέτοντας αυθεντικότητα στους μηχανισμούς της πλοκής και στους πρωταγωνιστές.

Hamilton

Για άλλη μια φορά, η Hamilton βρίσκεται στον καρπό του χεριού ενός από τους μεγάλους εξερευνητές του κινηματογράφου. H Hamilton συνεργάστηκε στενά με τον Ben Wilkinson από την ομάδα του φροντιστηρίου αντικειμένων της ταινίας, για να διασφαλίσει ότι τα ρολόγια ήταν άψογα δεμένα με τη χρονική περίοδο των κοστουμιών που σχεδίασε η Joanna Johnston.

Hamilton


Μαζί με το μαστίγιο και το φεντόρα του, το Hamilton Boulton αποτυπώνει τέλεια την ουσία της περσόνας του Indiana Jones. Με το γεμάτο περιέργεια μυαλό του και τη δίψα του για ευγενείς αναζητήσεις, ο Indy είναι γνωστός για το ταλέντο του να ξεφεύγει από τους κινδύνους ακριβώς στην τελευταία εκπνοή του χρόνου.

Hamilton

Στο «Indiana Jones και ο Δίσκος του Πεπρωμένου», το ρολόι Hamilton Boulton συνοδεύει τον καθηγητή και χρονομετρά τις αποδράσεις του καθώς αντιμετωπίζει νέες περιπέτειες. Ο πιστός φίλος του Indy, ο Renaldo, φοράει το ειδικά διαμορφωμένο του Khaki Navy Scuba. Αυτά τα δύο ρολόγια της Hamilton είναι αστέρια του κινηματογράφου από μόνα τους.


Το Hamilton Boulton που παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στη δεκαετία του 1940 είναι ένα από τα ρολόγια που αποτελούν την πεμπτουσία της συλλογής American Classic. Έχοντας ανανεωθεί αρκετές φορές, το Boulton έχει εκσυγχρονιστεί διατηρώντας παράλληλα τη χαρακτηριστική του κάσα σε σχήμα μαξιλαριού, φέρνοντας την αισθητική Art Deco στον σημερινό κόσμο. Με λευκό καντράν με μικρό υποκαντράν δευτερολέπτων και χαρακτηριστικούς αριθμούς σε στιλ serif, αυτό το κλασικό ρολόι συνδυάζει τη μακροχρόνια κληρονομιά της Hamilton και την κορυφαία Ελβετική ωρολογοποιία ακριβείας. Βασικό κομμάτι της κληρονομιάς της Hamilton στη χρονομέτρηση, το Boulton αξίζει όλα τα φώτα της δημοσιότητας που παίρνει στη μεγάλη οθόνη.

Hamilton


Ανθεκτικό και ευέλικτο, το Khaki Navy Scuba είναι έτοιμο να αντιμετωπίσει τα δύσκολα περιβάλλοντα στον καρπό σας ή να κάνει ένα σύντομο πέρασμα σε μια ταινία. Στο σπίτι, σε οποιοδήποτε περιβάλλον, αυτό το ρολόι που είναι φτιαγμένο με γνώμονα την περιπέτεια μπορεί να γίνει δικό σας σε πολλά μεγέθη και στιλ.


Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!