Η κορυφαία εταιρεία δερμοκαλλυντικών Vichy και το γνωστό Ελληνικό fashion brand Nidodileda, γιόρτασαν τη συνεργασία τους με ένα cocktail party γεμάτο καλοκαίρι που διοργανώθηκε από την Vichy στο Nidodileda Creative Store, στην Κηφισιά.

Η εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε παρουσία εκπροσώπων του τύπου και την ενθουσιώδη συμμετοχή των influencers, αποτέλεσε μια συναρπαστική εμπειρία να γνωρίσουν από κοντά το πρωτότυπο καλοκαιρινό pouch που σχεδιάστηκε από το brand ειδικά για την Vichy και να μυηθούν στον κόσμο της αντηλιακής σειράς Capital Soleil της Vichy και των ευεργετικών τους ιδιοτήτων.

Vichy
Από αριστερά προς δεξιά: Μαρία Παπαγεωργίου, Ελευθερία Καρναβά, Janna Sireac, Στέλλα Μέλιγκαν


Πηγή έμπνευσης του Vichy x Nidodileda summer pouch αποτέλεσε ο βυθός της θάλασσας, όπως αυτός αποτυπώνεται στη φετινή καλοκαιρινή κολεξιόν της Nidodileda “Mother of Pearl SS23”, που είναι αφιερωμένη στα 10 χρόνια επιτυχημένης πορείας του fashion brand.

Vichy
Από αριστερά προς δεξιά: Ελπίδα Σπυριδάκη – Activation & Strategic Planning Vichy, Μαρίνα Κουταρέλλη, Μαρία Χατζηαμάλλου Brand Communication Manager LDB,


Η ιδρυτής και Creative Director του fashion brand Nidodileda, Τόνια Μητρούδη, σχολίασε χαρακτηριστικά: «Η εξαιρετική συνεργασία μας με την Vichy μας προσέφερε τη δυνατότητα να συνδυάσουμε την έμπνευση της φετινής μας καλοκαιρινής συλλογής με τα κορυφαία προϊόντα αντηλιακής προστασίας της Vichy».

Vichy
Από αριστερά προς δεξιά: Ελένη Λεκκού – Brand Manager Vichy, Τόνια Μητρούδη – Founder & Creative Director Nidodileda, Ελπίδα Σπυριδάκη – Activation & Strategic Planning Vichy , Βάνια Σκαλτσά – Chief Operations Officer Nidodileda , Ευρυδίκη Κόφφα – Account Assistant Nidodileda


Η σειρά αντηλιακής προστασίας της Vichy είναι αποτέλεσμα εκατοντάδων δοκιμών ώστε να εξασφαλιστεί όχι μόνο η μέγιστη αποτελεσματικότητα αλλά και το ελάχιστο αποτύπωμα στο περιβάλλον . Χάρη στη δύναμη της τεχνολογίας NETLOCK και των αντιγηραντικών ενεργών συστατικών, η εξαιρετικά λεπτόρρευστη, ανάλαφρη υφή των αντηλιακών προϊόντων Capital Soleil σχηματίζει ένα προηγμένο φιλμ προστασίας UV με αόρατο τελείωμα.

Vichy

Η αντηλιακή φροντίδα Vichy διατηρεί το υψηλό επίπεδο προστασίας SPF/PPD ενώ σέβεται τη θαλάσσια ζωή. Βασική δέσμευση της Vichy είναι η προστασία της θαλάσσιας ζωής, της βιοποικιλότητας του βυθού και η μείωση του υδάτινου αποτυπώματος των προϊόντων. Ο στόχος επιτυγχάνεται με την ανάπτυξη βιοδιασπώμενων προϊόντων και με την ελαχιστοποίηση του αντίκτυπου των προϊόντων στους ωκεανούς με την ελαχιστοποίηση του αντίκτυπου των προϊόντων στους ωκεανούς

Το brand Bombay Sapphire επιμελήθηκε μια συλλογή από ιδιαίτερα καλοκαιρινά cocktails που έλαβαν και ονόματα εμπνευσμένα από την εκδήλωση της Vichy, όπως Soleil & Bombay Volcano.

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!