Με την ύψιστη τιμητική διάκριση Platinum τιμήθηκε το Spetses mini Marathon σε μια λαμπρή εκδήλωση που διοργανώθηκε την Τρίτη 5 Απριλίου στο πλαίσιο του θεσμού των Fitness Awards!

Αποκομίζοντας το πλατινένιο αλλά και ένα χρυσό βραβείο στην κατηγορία “Best Public Fitness Event” το Spetses mini Marathon απέδειξε στην επέτειο συμπλήρωσης δέκα χρόνων ζωής ότι αποτελεί την κορυφαία διοργάνωση ερασιτεχνικού αθλητισμού εκτός αστικών κέντρων στη χώρα. Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία της η Υφυπουργός Τουρισμού, κυρία Σοφία Ζαχαράκη, η οποία είχε δώσει δυναμικό παρών στην διοργάνωση, τον περασμένο Οκτώβριο, στηρίζοντας ενεργά από την πλευρά της, πρωτοβουλίες τόνωσης του αθλητικού τουριστικού προϊόντος της χώρας.

Spetses Mini Marathon
Αχιλλέας Τσιμπογιάννης / Μαρίνα Κουταρέλλη/ Θοδωρής Φίλιππας/ Άννα Δρούγκα – Η ομάδα της Communication Lab

Highlight της βραδιάς αποτέλεσε η απονομή του platinum βραβείου, για το οποίο ανέβηκαν στη σκηνή και παρέλαβαν από κοινού, η κα Ζαχαράκη μαζί με την CEO Communication Lab & Πρόεδρο Spetses mini Marathon Μαρίνα- Λύδα Κουταρέλλη.

Spetses Mini Marathon
Μαρίνα Κουταρέλλη – Πρόεδρος Spetses mini Marathon / Σοφία Ζαχαράκη – Υφυπουργός Τουρισμού

Για την σημαντική αυτή βράβευση η κυρία Κουταρέλλη δήλωσε: «Είμαστε εξαιρετικά χαρούμενοι και περήφανοι για τη μεγάλη αυτή διάκριση! Συμπληρώνοντας μια δεκαετία ζωής το SpetsesminiMarathon αποδεικνύει περίτρανα ότι μέσα από σταθερή, οργανωμένη και μεθοδική δουλειά, δικαίως θεωρείται το κορυφαίο multisportevent ερασιτεχνικού αθλητισμού της χώρας. Αποτελώντας το πρώτο casestudy αθλητικού τουρισμού της χώρας, έχει θέσει από το 2011 τις βάσεις για την διαφήμιση της χώρας στο εξωτερικό με την ανάδειξη του αθλητικού τουριστικού προϊόντος, επιτυγχάνοντας παράλληλα, την επέκταση της τουριστικής σεζόν και ενισχύοντας την τοπική οικονομία. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στο Δήμο Σπετσών, τους εθελοντές, τους αθλητές, τους συμμετέχοντες αλλά και τους θεσμικούς φορείς που στηρίζουν διαχρονικά την ομάδα μας.»

Από την πλευρά η κυρία Ζαχαράκη τόνισε: «Θα ήθελα να συγχαρώ όλες και όλους που λαμβάνουν σήμερα βραβείο και συνολικότερα όσες και όσους, με μεράκι και με επιμονή, σε πείσμα των συνθηκών, δίνουν όλο τους το είναι στη δουλειά που αγαπούν, στο fitness και στις επιχειρήσεις και εργαζομένους που το στηρίζουν. Ειδικότερα το κομμάτι του αθλητικού τουρισμού στην Ελλάδα – με λαμπρές διοργανώσεις όπως το SpetsesminiMarathon – έχει φωτεινό μέλλον μπροστά του, και καταβάλουμε κάθε προσπάθεια ώστε να αξιοποιήσουμε τις πολλές ευκαιρίες που προσφέρει για τη χώρα και το συνολικό τουριστικό της προϊόν».

Spetses Mini Marathon
Μαρίνα Κουταρέλλη –Σοφία Ζαχαράκη – Υφυπουργός Τουρισμού / Πρόεδρος Spetses mini Marathon
Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!