ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΣΤΟ No1 BEAUTY & FASHION SCHOOL ΣΕ ΑΘΗΝΑ, ΠΕΙΡΑΙΑ, ΓΛΥΦΑΔΑ & ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, ΜΕ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΟΥΣ ΚΟΡΥΦΑΙΟΥΣ ΛΑΚΗ ΓΑΒΑΛΑ & ΜΑΝΟ ΚΑΤΡΙΝΗ

Όσο θα υπάρχουν γυναίκες, τα επαγγέλματα Ομορφιάς & Μόδας θα είναι σε άνθηση και οι σωστά καταρτισμένοι επαγγελματίες -που κατέχουν καλά το αντικείμενο- θα είναι περιζήτητοι!

Το ΙΕΚ ΑΛΦΑ σε Αθήνα, Πειραιά, Γλυφάδα & Θεσσαλονίκη θέτει γερά θεμέλια για το επαγγελματικό σου μέλλον, παρέχοντας κορυφαία κατάρτιση σε 4 περιζήτητα επαγγέλματα των κλάδων beauty & fashion!

Tο Νο1 ΙΕΚ της χώρας για Σπουδές Ομορφιάς & Μόδας σε παροτρύνει να πιστέψεις στις δυνάμεις σου και να κάνεις το όνειρό σου επάγγελμα και το επάγγελμά σου όνειρο ζωής και πραγματικότητα μαζί!

Εσύ απλά επίλεξε την ειδικότητα που σου ταιριάζει και γίνε αυτό που ονειρεύεσαι! Σπούδασε:

• Κομμωτική

 Αισθητική & Μακιγιάζ

 Ποδολογία & Aισθητική Νυχιών

 Σχέδιο Μόδας

Σπουδάζοντας στο ΙΕΚ ΑΛΦΑ, ακολουθείς τα χνάρια των βραβευμένων αποφοίτων του Νο1 Beauty & Fashion School της χώρας, που εργάζονται και έχουν καταξιωθεί επαγγελματικά στον λαμπερό –μα και άκρως ανταγωνιστικό- χώρο της Ομορφιάς & Μόδας!

ΙΕΚ ΑΛΦΑ

Σπουδές με την «υπογραφή του διάσημου fashion designer Λάκη Γαβαλά!

Το ΙΕΚ ΑΛΦΑ, που έχει αναδειχθεί σε κορυφαίο Beauty & Fashion School κατέχοντας την πρωτιά σε βραβευμένους σπουδαστές και επιτυχημένους απόφοιτους, έχει ανεβάσει ακόμα πιο ψηλά τον πήχη αναφορικά με την ποιότητα σπουδών στον λαμπερό κλάδο της Ομορφιάς & Μόδας με Τομεάρχη Σπουδών τον Λάκη Γαβαλά, υπερβαίνοντας έτσι κατά πολύ το επίπεδο κατάρτισης κάθε άλλου ΙΕΚ της Ελλάδας!

Αξίζει να σημειωθεί ότι εκτός από τη γνωστή ειδικότητα «Σχέδιο Μόδας», ο ασυναγώνιστος Λάκης Γαβαλάς διδάσκει και τo περιζήτητο γνωστικό αντικείμενο «Business in Fashion», που παρουσιάζει ανοδική ζήτηση μεταξύ των νέων που ενδιαφέρονται για Σπουδές Μόδας.

Για όλους όσους ενδιαφέρονται για Σπουδές Υπεροχής στον κλάδο Beauty & Fashion, που εγγυώνται ποιοτική, ολοκληρωμένη κατάρτιση και άμεση επαγγελματική αποκατάσταση, η εγγραφή στα νέα τμήματα Ομορφιάς & Mόδας του ΙΕΚ ΑΛΦΑ με επικεφαλής τον Λάκη Γαβαλά, αποτελεί αδιαμφισβήτητη επιλογή.

ΙΕΚ ΑΛΦΑ

και του κορυφαίου Beauty Director του “Greece Next Top Model”, Μάνου Κατρίνη!

Την αποκλειστική επιμέλεια σε μακιγιάζ και μαλλιά των διαγωνιζόμενων μοντέλων στο “Greece Next Top Model”, είχαν -για δεύτερη συνεχή χρονιά, φέτος- οι σπουδάστριες & σπουδαστές Κομμωτικής και Αισθητικής/Μακιγιάζ του ΙΕΚ ΑΛΦΑ, με Beauty Director του μεγαλύτερου διαγωνισμού Ομορφιάς & Μόδας, τον καταξιωμένο Τομεάρχη του ΙΕΚ, Μάνο Κατρίνη!

To ταλαντούχο team σπουδαστών του γνωστού Beauty School σε Αθήνα, Πειραιά, Γλυφάδα & Θεσσαλονίκη, βάζει τα δυνατά του και ανταπεξέρχεται με επιτυχία και μοναδικό επαγγελματισμό στις ανάγκες μιας τόσο απαιτητικής διοργάνωσης και τηλεοπτικής παραγωγής.

Εξασφαλίζοντας μία ακόμα ιδανική ευκαιρία πρακτικής κατάρτισης –όπως το “Greece Next Top Model”- για τους σπουδαστές του, το ΙΕΚ ΑΛΦΑ αποδεικνύει στην πράξη πως θέτει γερά θεμέλια για το επαγγελματικό μέλλον των νέων που το επιλέγουν για Σπουδές Ομορφιάς & Μόδας, παρέχοντας το πλέον ανταγωνιστικό «πακέτο» εκπαίδευσης.

ΙΕΚ ΑΛΦΑ

Στο ΙΕΚ ΑΛΦΑ ΣΗΜΕΡΑ, Επαγγελματίας Ομορφιάς & Μόδας ΑΥΡΙΟ!

Γιατί Γεννήθηκες για να ΠΕΤΥΧΕΙΣ! Πίστεψέ το!

Κάνε σήμερα την εγγραφή σου και εξασφάλισε προνομιακά δίδακτρα, για λίγες ακόμα μέρες!

Info:

  • ΙΕΚ ΑΛΦΑ Αθήνας: Πατησίων 31, 210 5279500
  • ΙΕΚ ΑΛΦΑ Πειραιά: Φίλωνος 39, 210 41 20313
  • ΙΕΚ ΑΛΦΑ Γλυφάδας: Λ. Βουλιαγμένης 57, 210 9640117
  • ΙΕΚ ΑΛΦΑ Θεσσαλονίκης: Βαλαωρίτου 9, 2310 552406
  • https://iekalfa.gr
Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!