Για τη σεζόν Καλοκαίρι 2024, το brand Sun of a Beach παρουσιάζει με μεγάλη χαρά την αποκλειστική συνεργασία με την εικαστικό καλλιτέχνη Μαρία Ιωάννου. Στην limited edition συλλογή Sun of A Beach x Maria Joannou αποτυπώνονται γνώριμα έργα της Μαρίας Ιωάννου, η τέχνη της οποίας εξερευνά τα βάθη των ανθρώπινων συναισθημάτων αλλά και τις λεπτές αποχρώσεις της καθημερινής ζωής. 

Sun

Η περιορισμένης διάθεσης capsule συλλογή Sun of A Beach X Maria Joannou αποτελείται από 4 μοναδικά σχέδια, με κάθε πετσέτα θαλάσσης να αφηγείται και μια ξεχωριστή ιστορία, μια διάθεση, μια στιγμή στον χρόνο, μια πινελιά ψυχής. Πρόκειται για μια ακόμα εικαστική συνεργασία των Sun of A Beach που επιβεβαιώνει την φιλοσοφία τους ότι η τέχνη δεν πρέπει να κλείνεται στα «στενά» πλαίσια των γκαλερί και των μουσείων, αλλά να κατακτά τους δρόμους, τις παραλίες, κάθε γνώριμο ή απροσδόκητο μέρος της καθημερινότητας, και να ομορφαίνει τη ζωή μας. 

Sun

Για το Καλοκαίρι 2024, οι signature πετσέτες θαλάσσης των Sun of A Beach μεταμορφώνονται σε καμβά για να φιλοξενήσουν τα έργα της Μαρίας Ιωάννου, που έχουν ήδη παρουσιαστεί σε ατομικές και ομαδικές εκθέσεις στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. «Δημιουργώ πίνακες με ανθρώπινες καταστάσεις, με λεπτομέρειες από σύνθετες ιστορίες, λεπτομέρειες που εντείνουν τη στιγμή. Στιγμές επιθυμίας και εμμονής, και στιγμές γαλήνης αποδίδονται με ξεχωριστή ευκρίνεια», έχει δηλώσει πρόσφατα η καλλιτέχνης. Η συλλογή Sun of a Beach X Maria Joannou απευθύνεται σε εκείνους που βλέπουν τον κόσμο με ζωντανά χρώματα και αγκαλιάζουν κάθε μέρα με πάθος, σε εκείνους που αντιλαμβάνονται την κάθε στιγμή -όσο απλή ή σύνθετη – σαν ένα αριστούργημα.

Sun

Για την καμπάνια της συλλογής συνεργάζονται με τον καταξιωμένο fashion φωτογράφο Bill Georgousis, ο οποίος μας μεταφέρει από την πάντα ηλιόλουστη πλευρά του brand Sun of A Beach στις σαγηνευτικές σκιές της νύχτας, αποτυπώνοντας εικόνες με τολμηρό χαρακτήρα και υπόγεια κομψότητα. Μέσα από αυτή τη συλλογή, με την εικαστική ματιά της Μαρίας Ιωάννου και τον εμβληματικό φακό του Bill Georgousis, όλοι μαζί, γιορτάζουμε έναν τρόπο ζωής που ακμάζει πέρα από το φως της ημέρας, εκεί όπου η τέχνη και η επιθυμία αβίαστα και οργανικά αλληλοσυνδέονται.

Ta προϊόντα Sun of A Beach διατίθενται στο ομώνυμο κατάστημα-showroom, online στο sunofabeach.com, στα πολυκαταστήματα Attica – The Department Stores, αλλά και σε επιλεγμένα σημεία πώλησης σε όλη την Ελλάδα. 

SUN OF A BEACH 

THE STORE & SHOWROOM

Lemos Centre – 3ος όροφος

Καρνεάδου 25

106 75 Αθήνα

Τ: 212 2135788

Ε: [email protected]

Sunofabeach.com 

Ωράριο λειτουργίας: Δευτέρα – Σάββατο, 10:00 π.μ. έως 5:00 μ.μ.

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!