Είτε ψάχνετε για ένα σετ που θα φορέσετε το πρωί στη δουλειά, είτε ένα outfit για καλοκαιρινά events όπως ένας γάμος ή μία βάφτιση, υπάρχει μία φούστα και ένα top που ταιριάζουν σε κάθε στιλ και είναι τα λεγόμενα co-ords.

Τα co-ords έχουν μπει στη ντουλάπα μας εδώ και καιρό με κοστούμια, παντελόνια ή σορτς και πουκάμισα ή crop tops. Για το καλοκαίρι όμως ένα σετ με φούστα είναι η καλύτερη επιλογή που βλέπουμε συνεχέια στα αγαπημένα μας fashion brands σε πολλαπλές επιλογές!

Το καλύτερο στα co-ords είναι φυσικά η ευελιξία τους.Έχουν σχεδιαστεί για να συνδυάζονται τέλεια μεταξύ τους, δημιουργώντας αμέσως ένα effortless stylish outfit.

Αλλά λειτουργούν επίσης πολύ καλά όταν φοριούνται ξεχωριστά, ταιριάζοντας την φούστα σας με ένα basic top ή ένα πουκάμισο, είτε επιλέγοντας ένα τζιν σορτς , ή ένα παντελόνι για να συνδυάσετε το top.

Είτε έτσι είτε αλλιώς οι ευκαιρίες για styling και μοναδικά look είναι ατελείωτες!

Επιλέξτε ένα co-ord set με mini ή maxi φούστα.Ιδιαίτερα κοψήματα στο top ή πιο απλά σχέδια, έντονα χρώματα και prints και το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να τα συνδυάσετε με τα ιδανικά αξεσουάρ και κοσμήματα!

Διαβάστε επίσης :

Puff slides: Το statement trend που θέλουμε στη συλλογή μας!

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet