Οι επιλογές παπουτσιών για το καλοκαίρι είναι από τα αγαπημένα μας θέματα και σίγουρα όλες θέλουμε στην συλλογή μας διάφορες επιλογές για να ολοκληρώνουμε τα summer look μας με τον πιο στιλάτο και κομψό τρόπο!

Mules, slides, elevated flip flops ,chunky ή μινιμαλιστικά σανδάλια είναι από τις must επιλογές της σεζόν. Φέτος, είναι η στιγμή που επαναφέρουμε τα κλασικά gladiator sandals με τις αρχαιοελληνικές επιρροές.

Τα gladiator sandals είναι μια δυναμική, κομψή , boho αλλά και sexy επιλογή και φέτος τα σχέδια που βλέπουμε είναι φρέσκα, μοντέρνα και πιο στιλάτα από ποτέ.

Τα gladiator σανδάλια αναδείχθηκαν περισσότερο στα 60’s που σε συνδυασμό με τις mini φούστες έδιναν έμφαση στο γυμνό πόδι.

Οι εκδοχές της φετινής σεζόν είναι εμπευσμένες από την νεοκλασική αισθητική και σίγουρα θα προσφέρουν άνεση και στιλ σε κάθε καλοκαιρινή περίσταση είτε τα επιλέξετε για την πόλη, το νησί αλλά ακόμα και σε ένα πιο επίσημο event όπως ένας γάμος ή βάφτιση!

Τα gladiator sandals όσο και αν φαντάζουν ιδιαίτερα ή πιο δύσκολα να συνδυαστούν, θα τα ταιριάξετε με όλα τα καλοκαιρινά κομμάτια σας και σίγουρα θα κάνουν το πιο στιλάτο update στο look σας!

Διαβάστε επίσης :

Τα δροσερά looks της Chiara Ferragni είναι η τέλεια summer έμπνευση!

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet