Η διάσημη τηλεοπτική παρουσιάστρια και influencer Alexa Chung, ανακοίνωσε ότι θα κλείσει την ομώνυμη εταιρεία μόδας της, μετά από πέντε χρόνια λόγω των οικονομικών πιέσεων που προκλήθηκαν από την πανδημία. Το προσωπικό της Brand, το οποίο εμφανίστηκε δύο φορές στην εβδομάδα μόδας του Λονδίνου και πρόσφατα συνεργάστηκε με την Barbour, «κλείνει οριστικά».

Τα αντικείμενα από τη συλλογή Barbour θα εξακολουθούν να είναι διαθέσιμα στον επίσημο ιστότοπο της μάρκας μέχρι το τέλος του μήνα. Η Alexa Chung σημείωσε στο Instagram προφίλ της, ότι η απόφαση να σταματήσει «δεν πάρθηκε ελαφρά», λέγοντας ότι «η εμπειρία της δημιουργίας και του να είμαι στο τιμόνι της δικής μου εταιρείας ήταν γεμάτη χαρές, αλλά τα τελευταία δύο χρόνια ήταν γεμάτα προκλήσεις για τις μικρές ανεξάρτητες επιχειρήσεις και η δική μας δεν αποτελεί εξαίρεση».

Το μοντέλο που έγινε σχεδιάστρια μόδας, ήταν απρόθυμο να αγκαλιάσει τον κλάδο του ηλεκτρονικού εμπορίου της εταιρείας της, σύμφωνα με το Women’s Wear Daily. Αναφέρει ότι η Chung θα «έκανε τα πράγματα διαφορετικά» αν άρχιζε ξανά.

Alexa Chung
Alexa Chung, Photo by Ricky Vigil M/GC Images)

Η ανάρτηση-ανακοίνωση της Alexa Chung

«Θα ήθελα να μοιραστώ τα νέα ότι τους τελευταίους μήνες σταδιακά τερματίζω τις δραστηριότητές μου στην ALEXACHUNG, τη σειρά μόδας που ίδρυσα το 2017. Ήταν πέρα ​​από τιμή να μπορέσω να δημιουργήσω την γκαρνταρόμπα των ονείρων μου και θα ήθελα να ευχαριστήσω τους υπέροχους πελάτες μας για την αγάπη που μας στείλατε — έχετε υπέροχο γούστο. Η εμπειρία του να ιδρύσω και να είμαι στο τιμόνι της δικής μου εταιρείας ήταν ικανοποιητική και συχνά χαρούμενη, αλλά τα τελευταία δύο χρόνια ήταν γεμάτα προκλήσεις για τις μικρές ανεξάρτητες επιχειρήσεις και η δική μας δεν αποτελεί εξαίρεση. Η απόφαση για το κλείσιμο δεν λήφθηκε ελαφρά, κυρίως επειδή είμαι τόσο ευγνώμων για το πάθος και τη δημιουργικότητα που έφερνε μαζί της η ομάδα της ALEXACHUNG καθημερινά και την πίστη που είχαν όλοι οι εμπλεκόμενοι σε αυτήν την προσπάθεια. Είμαι τόσο περήφανη για την εταιρεία που γίναμε. Περιττό να πω ότι ο ενθουσιασμός μου για τη μόδα παραμένει αμείωτος και έτσι σκέφτηκα να παρουσιάσω μερικά από τα αγαπημένα μου πράγματα που έχουμε δημιουργήσει όλα αυτά τα χρόνια ως έναν τρόπο να γιορτάζουμε όλα όσα έχουμε καταφέρει».

Alexa Chung
Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!