Είναι τρελοί σου λέω αυτοί οι ξένοι!!! Μόλις λοιπόν τελείωσε ένα ακόμα Halloween και όπως κάθε χρόνο, πολλοί ήταν οι celebrities που το διασκέδασαν με την ψυχή τους επιστρατεύοντας άφθονες δόσεις φαντασίας για να δημιουργήσουν στολές που τράβηξαν άπειρα likes στο instagram.

Και επειδή ναι… ok… «Halloween δεν είχαμε και στο χωριό μας» που λένε, πριν περάσουμε να δούμε τους διάσημους μεταμφιεσμένους, επίτρεψε μου να σε ενημερώσω σχετικά:

Το Χαλογουίν (αγγλικάHalloween) γιορτάζεται τη νύχτα της 31 Οκτωβρίου κατά την οποία τα μικρά παιδιά μεταμφιέζονται κατά κανόνα σε κάτι «τρομακτικό» και επισκέπτονται σπίτια μαζεύοντας πολλά γλυκά, γνωστό ως «trick or treat» ή «φάρσα ή κέρασμα».Η γιορτή αυτή συγχέεται με τις Ελληνικές Απόκριες, όμως διαφοροποιείται κατά πολύ από αυτές, καθώς το Χαλοουίν έχει περισσότερο μυστικιστική χροιά.

Αποτελεί εξέλιξη της αρχαίας Κελτικής γιορτής Samhaim. Για τους Κέλτες η μέρα αυτή σημάδευε το τέλος της συγκομιδής και την αρχή του χειμώνα, ενώ ταυτόχρονα η αλλαγή της εποχής ήταν μια γέφυρα ανάμεσα στον πάνω κόσμο και στον κόσμο των νεκρών.

Με την πάροδο των αιώνων η γιορτή πήρε αρχικά Χριστιανικό χρώμα και στη συνέχεια μετασχηματίστηκε από μιά παγανιστική τελετή σε μέρα μεταμφιέσεων, με εύθυμες παρελάσεις και κεράσματα γλυκών σε παιδιά και ενήλικες.

Μάντεψε ποιος;

Μπορείς να καταλάβεις το ζευγάρι της φωτογραφίας;; Αυτοί οι δυο που σατιρίζουν τον κορονοιο ντυμένοι αρκετά ευρηματικά ομολογουμένως, είναι η Katy Perry & ο Orlando Bloom!

Katy Perry & Orlando Bloom

Ίσως κάπως έτσι να μετατρεπόταν ο άνθρωπος αν τη γη καταλάμβαναν οι εξωγήινοι, σύμφωνα με την Kendall Jenner! Όπως γράφει και η ίδια στο προφίλ της «Επίθεση από τον Άρη!!! Happy Halloween!»

Chiara Feragni & Fedez

H οικογένεια Adams τώρα και σε… ιταλική έκδοση! Η πασίγνωστη influencer και επιχειρηματίας Chiara Ferragni σε μια απόλυτα επιτυχημένη Halloween μεταμφίεση! ( δεν έχουμε λόγια για το μικρό νεογέννητο)

Chiara Ferragni

Προφανώς θυμάσαι την ταινία Glob Buster με τον Jim Carrey “Η μάσκα”… Η Gigi Hadid φρόντισε φυσικά να την ομορφύνει λίγο… αφού το πρόσωπό της έχει τις τέλειες αναλογίς και δείχνει άψογο ακόμα και μεταμορφωμένο σε μάσκα!

Gigi Hadid

Το body και face painting της J Lo ήταν σίγουρα εντυπωσιακό στο φετινό Halloween. To ζήτημα είναι ότι τελικά η διάσημη λατίνα τραγουδίστρια και ηθοποιός περισσότερο σέξι έδειχνε παρά τρομακτική! Συμφωνείς;

Jennifer Lopez
Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet