Αν βρίσκεστε κοντά στον γάμο, ή αν παντρεύονται φίλες και γνωστές σας, σίγουρα θα σας έχει απασχολήσει το δαχτυλίδι της πρότασης γάμου. Το συγκεκριμένο, δεν είναι απλά ένα κόσμημα, είναι μια συμβολική ένδειξη αγάπης και αφοσίωσης αποδοσμένη μέσα από διαμάντια και πολύτιμους λίθους.

Υπάρχουν όμως κανόνες στην επιλογή του κατάλληλου δαχτυλιδιού, για να κάνει ένας άντρας πρόταση γάμου; Η απάντηση είναι πως ¨ναι¨ υπάρχει και είναι σε άμεση συνάρτηση με τον χαρακτήρα και την προσωπικότητα και των δύο, αν και στο συγκεκριμένο θέμα προτεραιότητα έχει δικαιωματικά η γυναίκα.

Για παράδειγμα, υπάρχουν υπέρμαχοι των λιτών γραμμών, που προτιμούν καθαρά κοψίματα και ένα διακριτικό διαμάντι μόνο του, ή πλαισιωμένο από μικρότερα. Αντίστοιχα, όσοι αγαπούν ασπάζονται την πληθωρικότητα και τη σύγχρονη αισθητική, επιλέγουν συνήθως διαμάντια μεγαλύτερου μεγέθους ή πολύτιμους λίθους με έντονο χρώμα.

Επιπλέον, σύμφωνα με το προσωπικό στιλ κάθε γυναίκας, μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε κίτρινο χρυσό, λευκόχρυσο ή ροζ χρυσό, με τα δύο πρώτα να είναι οι επικρατέστερες επιλογές.

Τα τελευταία χρόνια, εξαιρετικά δημοφιλές είναι ο σμαράγδι το οποίο είναι elegant, νεανικό και αδιαμφισβήτητα πολύ εντυπωσιακό. Το συναντάμε σε διάφορα σχέδια και μεγέθη όπως οβάλ, αλλά και τετραγωνισμένο.

Σε κάθε περίπτωση το δαχτυλίδι του γάμου είναι ένα κόσμημα που πρέπει να αρέσει και στους δύο και στον άντρα που το προσφέρει, αλλά και στη γυναίκα που θα το φορέσει. Καλό λοιπόν θα ήταν να εκφράσετε με ειλικρίνεια τη γνώμη σας και να μην φοβηθείτε να κάνετε αλλαγές.

Διαβάστε επίσης:

Biker Shorts: Πώς να φορέσεις το trend που επέστρεψε

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet