Η Daria Werbowy υπήρξε για πάνω από μία δεκαετία μούσα μεγάλων brands, στα οποία πρωταγωνίστησε ως κεντρικό πρόσωπο την ίδια στιγμή που φωτογραφιζόταν για τα εξώφυλλα σπουδαίων τίτλων περιοδικών σε όλο τον κόσμο.

Διαθέτοντας στο portfolio της σημαντικές συνεργασίες με μεγάλους οίκους όπως Prada, Gucci και Chanel καθώς και ένα πολύ ελκυστικό συμβόλαιο ομορφιάς με τη Lancôme η Daria Werbowy αποφάσισε να αποσυρθεί το 2008.

«Δεν καταλάβαινα γιατί το έκανα, γιατί δεν με έκανε να νιώθω καλά. Είχα ό,τι μπορούσα να θέλω, αλλά εξακολουθούσα να είμαι τόσο ανασφαλής. Σωματικά και ψυχικά, απλά δεν μπορούσα να το αντέξω άλλο», δήλωσε σε συνέντευξή της στο Harper’s Bazaar το 2016.

Στο μεσοδιάστημα που ακολούθησε η Daria επικεντρώθηκε στα ενδιαφέροντά της στη φωτογραφία και την ιστιοπλοΐα σε όλο τον κόσμο, πριν εγκατασταθεί στην Ιρλανδία. Το μοντέλο εμφανίστηκε σποραδικά σε διαφημιστικές καμπάνιες, με την τελευταία να είναι για τον οίκο Céline το 2015 με καλλιτεχνική διευθύντρια την Phoebe Philo.

Εκείνη ήταν ίσως η μεγαλύτερη καμπάνια που πραγματοποίησε τα τελευταία χρόνια, ένα εμβληματικό έργο αντάξιο της συνολικής της καριέρας. Τώρα που η Philo ετοιμάζει τη μεγάλη επιστροφή της μέσω του δικού της brand, η Daria Werbowy αναμένεται να είναι η μούσα της για ακόμα μια φορά, υποστηρίζοντας ξανά το quiet luxury, το οποίο η Philo εκπροσωπούσε πριν ακόμη γίνει trend.

Το νέο brand θα είναι ανεξάρτητο αν και o όμιλος πολυτελείας LVMH θα διαθέτει μειοψηφικό πακέτο μετοχών. Και μπορεί ακόμη να μην διαθέτουμε πολλές πληροφορίες αναφορικά με τη συλλογή, όμως σύμφωνα με την αισθητική της Phoebe Philo, περιμένουμε να δούμε κάτι αντίστοιχο των συλλογών της για τον οίκο Céline. Minimal γραμμές και ωραίες υφές από πολυτελή υφάσματα που αποπνέουν μια ήσυχη πολυτέλεια και μια υφέρπουσα, κομψή θηλυκότητα.

Διαβάστε επίσης:

Navy look: Η διαχρονική τάση του καλοκαιριού και ο σύγχρονος τρόπος να τη φορέσεις!

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!