Η Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης ακόμα δεν ξεκίνησε ανέδειξε μια καινούργια τάση στα παντελόνια που θυμίζει λίγο 70’s. Κάτι τέτοιο είδαμε και στην συλλογή του Pieter Mulier για τον οίκο Alaïa, ο οποίος αποφάσισε να επαναπροσδιορίσει την τυπική εμφάνιση και σιλουέτα του jean παντελονιού, προσθέτοντας όγκο και κίνηση στο κλασικό σχέδιο.

Ας είμαστε ειλικρινείς, όποιο και αν είναι το στυλ της κάθε γυναίκας πάντα στη ντουλάπα της θα δεσπόζει ένα jean παντελόνι που δεν αποχωρίζεται ποτέ. Η ιστορία του denim υφάσματος είναι μεγάλη και θα την αναλύσουμε σε άλλο άρθρο, το σίγουρο είναι όμως πως τα jean παντελόνια θα μας συντροφεύουν για πολλά πολλά χρόνια ακόμα!

παντελόνια

Alaïa fashion show: Τα παντελόνια θα είναι έτσι το καλοκαίρι;

παντελόνια
Τα Skirt jeans παντελόνια
του οίκου παντελόνια Alaïa

Αυτά τα oversized μεγάλα, αεράτα και με έμφαση στην κίνηση πατζάκια καμπάνα, που δεν αγγίζουν το πάτωμα και μοιάζουν πολύ σαν φούστα, είναι πολύ πιθανόν να γίνουν η νέα Fashion μανία μας το επόμενο χρονικό διάστημα.

Είναι έντονα επηρεασμένα από τη δεκαετία των ‘70s, ο σχεδιαστής δημιούργησε το λεγόμενο “skirt jeans”, δηλαδή το κλασικό jean παντελόνι που το όλο ενδιαφέρον αυτού του ρούχου βρίσκεται στο πατζάκι.

Αυτά τα παντελόνια λόγω του όγκου τους στα πατζάκια δείχνουν το σώμα πιο λεπτό!

Μια design πρόταση για τα τζιν έστω της νέας σεζόν που διαφέρει από όλα τα υπόλοιπά, μπορεί να δώσει χαρακτήρα σε οποιοδήποτε σύνολο και παράλληλα να κολακεύει τη σιλουέτα μας. Είναι με λίγα λόγια, ένα statement κομμάτι από μόνο του. Φυσικά, να αναφέρουμε πως την ίδια ιδέα παρατηρήσαμε και σε φορέματα, φούστες και μακριά παλτά στο catwalk του οίκου Alaïa .

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet